Romantik aşık sevgilisine aynı yöntemle veda etti

Bu kez evi yakmadı

Romantik aşık sevgilisine aynı yöntemle veda etti

Haber Merkezi

Amasra İlçesi'nde sevgilisinden özür dilemek için yatağın üzerinde mumlarla ismini yazan ve evi yakan 30 yaşındaki maden işçisi Tanju Korkmaz ayrılma kararı aldığı sevgilisine yine aynı yöntemle veda etti. Ancak korkmaz bu kez tedbirli davrandı ve mumlarla yazdığı “Hoşçakal Ayşe” yazısını boş odada fayans üzerinde yaptı.

Tanju Korkmaz, geçen geçen ay Amasra İlçesi’nde bulunan 4'üncü kattaki evinde yatağa serdiği battaniyenin üzerine mumlarla sevgilisinden özür dilemek istemişti.  Korkmaz, 'Özür dilerim Ayşem' yazdığı mumları yakarak lavobaya gittiği sırada yangın çıkmıştı. Evde suların kesik olması nedeniyle Korkmaz'ın müdahale edemediği yangın, itfaiyenin çalışmasıyla söndürülmüş, ancak evde büyük hasar oluşmuştu.

BEYAZ ŞHOW’A DA KONUK OLMUŞTU

Tanju Korkmaz’ın özür dilemek için bulduğu bu yöntem ve sebep olduğu yangın ülke gündemine de oturmuştu. Yangının ulusal basına yansımasının ardından Beyaz Show'a konuk olan  Korkmaz, eski sevgilisinin daha güzel olduğunu söylemesi üzerine sevgilisinin kendisine küstüğünü, bu yüzden mumlarla özür dilemek isterken evi yaktığını söylemişti. Tanju Korkmaz, programda Ayşe ile evlenmek istediğini de belirtmişti.

BU KEZ TEDBİRLİ DAVRANDI

Tanju Korkmaz, ayrılma kararı aldığı sevgilisine yine aynı yöntemle veda etti. Ancak Korkmaz, bu kez yangın riskine karşı tedbir alıp mumları yatak yerine boş odada fayans zemin üzerinde yaktı. 184 mumu yakıp yan yana koyarak 'Hoşçakal Ayşe' yazan Korkmaz, bunu videoya çekip sosyal medya hesabında da paylaştı.  Korkmaz sevgilisine, "Sevgili Ayşe; seninle 5 ay bir süre geçirdik. Bu süre içinde hiçbir şekilde mutlu olamadık. Bana değer vermediğini düşünüyorum. Ve o yüzden senden ayrılma kararı aldım. Bunu sana telefonla söyleyemedim. O yüzden burada söylüyorum. Ve hoşçakal Ayşe diyorum. Benim sana verdiğim değer yükseklerde gezerken, seninki aşağılarda geziyordu. Umarım evde kalmazsın" diyerek veda etti.