Bartınspor'un acı günü

Uzun yıllar Bartınspor'da hem futbolculuk hem de yöneticilik yapan Halil Gün namı diğer Halil Onbaşı bugün sevenlerininde katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Bartınspor'un acı günü

Hendekyanı Kanlıırmak caddesinde ikamet eden Bartınspor’da yöneticilikde yapan  ve Bartın'ın sevilen simalarından Halil Gün namı diğer Halil Onbaşı (1965) bugün Hendekyanı Kanlı ırmak caddesindeki evinden alınarak Hendekyanı  Yeşil camii (Ziaiye Camii) önünde kılınan cenaze namazının ardından Akağaç köyündeki Aile Kabristanına defnedildi.

Bu acılı günde Bartınspor futbolcuları ve yönetimi Gün ailesini yalnız bırakmadı. Eski Bartınspor futbolcuları ve yöneticilerinden Ali Kral, Kayhan Şeker, Mehmet Maden, Ferruh Yücel, Murat Karaman, Murat Yıldırım, Serkan Yurtaçan, Fahrettin Fırıncıoğlu, Sefai Kanmaz, Ogün Deriş, Eski Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediye Meclis Üyesi Şamil Keser ve çok sayıda vatandaş da  cenazede gün ailesinin yanında bulundu. Bizlerde Bartın Hergün Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.