Saadet Partisinden 'Saadet Buluşmaları'

Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı 'Saadet Buluşmaları' adı altında ilçe ve beldelerde vatandaşlar ile bir araya geliyor.

Saadet Partisinden 'Saadet Buluşmaları'

Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı "Saadet Buluşmaları" adı altında ilçe ve beldelerde vatandaşlar ile bir araya geliyor. Saadet Buluşmaları kapsamında Hasankadı Beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç, İl Başkan Yardımcıları Kemal Dönmez, Hüseyin Karataş, Gençlik Kolları Bartın İl Başkanı Hüsnü Can Özmen ve Kozcağız Belde Başkanı, Hasankadı Sorumlusu Yurdanur Akgün'ün katılımıyla yoğun ilgi ile gerçekleştirildi. Programa Hasankadı sakinlerinin katılması yanı sıra ağırlıklı olarak gençlerin katılması dikkat çekti.

Akgün: "Vatandaşlarımız ile birebir iletişime geçip, dertlerini dinlemeyi hedefliyoruz"

Açılış konuşmasını Saadet Partisi Hasankadı Sorumlusu Yurdanur Akgün yaptı. Akgün, “İl başkanlığımızın konseptleri doğrultusunda ilçe ve belde buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. Bugün bu konseptimizi Hasankadı Beldemizde gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızla birebir iletişime geçip, dertlerini dinlemeyi hedefliyoruz. Raporlaştırarak yetkililere iletiyor sorunların çözümü noktasında tavsiyelerimizi sunuyoruz. Saadet Partimizin bayrağını Hasankadı’mızın burçlarına astığımız zaman bu sorunları çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Mekeç: "Çıkış yollarını beraber istişare ediyoruz”

Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç, “Hem ülkemizin hem Bartın’ımızın hem de Hasankadı'mızın ve mahallelerimizin noktasal olarak problemlerini ve çıkış yollarını beraber istişare etmek suretiyle Saadet Buluşmalarını icra ediyoruz. Yaşanan problemler, sıkıntılar belli. Çözüm yolları da belli. Bu konu da Saadet Partisi olarak dün kurulmuş bir parti değiliz. Büyük bir geçmişi olan Milli Görüş geleneğinin şu anki temsilcisiyiz. Dersimize iyi çalışmış bir partiyiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Buluşmada söz alan vatandaşlar başta işsizlik ve ekonomi olmak üzere sorunları dile getirdi.