Kemerspor u19'da şampiyonluğunu ilan etti

Kemergençlikspor'u 4-0 yendi

Kemerspor u19'da şampiyonluğunu ilan etti

Haber Merkezi

Kemerspor U19 takımı, 9.hafta Kemergençlikspor’u 4-0 yenerek, bitime bir hafta kala Bartın şampiyonluğuna ulaştı. 14 Ocak Cumartesi günü Ömertepesi sentetik Sahada oynanan maçta üstün bir futbol sergileyen lacivert-beyazlıların gollerini Gökhan Öz (2), Görkem Çoban (1) ve Serdar Nakaş attı. Gençler, karşılaşmadan sonra şampiyonluğun mutluluğunu haklı olarak doyasıya yaşadı.

2016-2017 Sezonu U19 Liginde mücadele eden Kemerspor, bu sezon alt kategorilerde ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşadı. U19 Liginde 9.hafta maçında Kemerspor, derbi maçında Kemergençlikspor’la karşı karşıya geldi. Ömertepesi sentetik sahada oynanan karşılaşmayı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı (ASKF) Turgut Altınçubuk,  Kemerspor Kulüp Başkanı Hüseyin Özkan, Kemergençlikspor Kulüp Başkanı İsmail Ekerbiçer, Futbol İl Temsilcisi Esat Günaydın, İl Hakem Kurulu Başkanı Faik Kapsız,  ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Top, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Bartın Derneği Eski Başkanı ve eski hakemlerimizden Müjdat Kırkaya ve çok sayıda sporsever izledi. Kemerspor derbi maçında karşılaştığı Kemergençlik karşısında üstün bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmaya hızlı başlayan lacivert-beyazlı ekip ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Girdiği pozisyonlardan Serdar Nakış’la değerlendiren Kemerspor ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. Etkili oyununu ilk 45 dakika sürdüren Kemerspor bir çok pozisyondan da yararlanamadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunu tamamen rakip yarı alana yıkan Kemerspor bol pozisyon üretti. Sürekli tempoyu artıran lacivert-beyazlı ekip oyunun her alanında ayağa paslarla organize atak geliştirdi. Üretken  ve etkili bir oyun sergileyen Kemerspor Gökhan Öz’  (2) ve Görkem Çoban’ın attıkları gollerle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. U19 Ligin bitimine bir hafta kala lider olan Kemerspor, Ömertepesi sentetik sahada karşılaştığı Kemergençlikspor’u 4-0 yenerek  Bartın şampiyonluğuna ulaştı.  Kemer derbisinden galip ayrılan Kemerspor, Bartın’ı Türkiye U 19 Şampiyonasında  temsil etmeye hak kazandı.

 MÜCADELE EDECEK

 Bartın U19 Ligini bitimi bir hafta kala şampiyon olarak tamamlayan Kemerspor, önemli bir başarı elde ederek, bu sezon alt kategorilerde ikinci kez şampiyon oldu. 5 takımın mücadele ettiği U19 Liginde 9.hafta Kemergençlikspor’la karşılaştı. Ömertepesi sentetik Sahada oynanan maçta sportmence geçen mücadelede Kemergençlikspor karşısında sahadan 4-0 galibiyetle ayrılan Kemerspor 9 galibiyet alarak ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğa ulaştı. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Kemerspor ilimizi U19 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı. Kemerspor’un bu sezon U15 şampiyonasından sonra U19 şampiyonasında da birinci olması dikkatleri çekerken, bu kulübün ne kadar istikrarlı, çalışkan, disiplinli bir şekilde Bartın sporuna hizmet vermesi alkışı hak etmektedir. Bartın U19 Ligi şampiyonluğunu elde eden Kemerspor’a U19 Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz.