Bartın'da feci kaza

Yolcu otobüsü devrildi: 3 ölü 4 yaralı

Bartın'da feci kaza

Haber Merkezi

Bartın’ın Amasra İlçesi’nden şehir merkezinde gitmekte olan Hulusi Esen idaresindeki 74DB666 plakalı bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü, Karaçay mevkiinde devrildi. Feci kazada otobüs şoförü Hulusi Esen ve yolculardan Filiz Fırat olay yerinde hayatını kaybetti. 5 kişinin de yaralandığı kazada yaralılardan 21 yaşındaki Nurbol Kushpan Bartın Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi. 

Cumartesi günü akşam saatlerinde meydana gelen kazada Bartın’ın Amasra İlçesi’nden şehir merkezinde gitmekte olan Hulusi Esen idaresindeki 74DB666 plakalı bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü, Karaçay mevkiinde devrildi. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza yerinde ise tam anlamıyla bir can pazarı yaşandı. 112 Acil Servis ekipleri yaralılara olay yerinde müdahale ederken 5 yaralı Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otobüs şoförü Hulusi Esen ve yolculardan Filiz Fırat ise olay yerinde hayatını kaybederken itfaiye ekipleri de otobüsün altında kalan yolcunun cesedini çıkarma çalışmalarını gerçekleştirdi.

DİRİM VE AKIN OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Öte yandan Bartın Valisi Nusret Dirim ile Belediye Başkanı Cemal Akın da kaza yerine gelerek,  olay yerinde incelemelerde bulundu ve görevlilerden bilgi aldı. Bartın Devlet Hastanesi’ne durumu ağır bir şekilde kaldırılan 21 yaşındaki Nurbol Kushpan ise hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.