Bakan Tunç'tan 24 Nisan mesajı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir mesaj yayımlayarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Bakan Tunç'tan 24 Nisan mesajı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir mesaj yayımlayarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Bakan Tunç mesajında şunları söyledi:

“Aziz milletimizin istiklal mücadelesinde düşmana geçit vermeyerek yazdığı destan sonucunda Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmış, milletimiz kendi geleceğiyle ilgili kararları yine kendisinin alacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. Tüm zorlukları birlik ve beraberliğiyle aşan milletimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şer güçlere asla geçit vermeyecek, ulusal egemenlik daima payidar olacaktır.

“Gazi Meclisimiz ilelebet milli iradenin ve bağımsızlığımızın tecelligahı olacaktır”

Geleceğimizin teminatı evlatlarımız istiklalimize daima sahip çıkacak, Gazi Meclisimiz 104 yıldır olduğu gibi ilelebet milli iradenin ve bağımsızlığımızın tecelligahı olacaktır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü ve tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; İstiklal Harbimizin Başkomutanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.”