Belediyeden kadınlar matinesi

Hamiyetle coştular

Belediyeden kadınlar matinesi

Nurdan Eroğlu

Bartın Belediyesi Mart Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Kadınlar Matinesi düzenlendi. Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinlikte kadınlar Hamiyet konseriyle gönüllerince eğlendi.

Bartın Belediyesi Mart Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Kadınlar Matinesi düzenlendi.  Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,  gelen konukları kapıda karşıladı. Hamiyet konseri ile başlayan etkinlikte Akın, hediye çekilişi yaparak talihli bayanlara hediyelerini verdi. Bartın Belediyesi olarak kültür sosyal hizmetleri çok önemsediklerini ve bu yönde birçok çalışma yaptıklarını söyleyen Cemal Akın, bu etkinliklerden bir tanesi olan kadınlar matinesine olan katılımdan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ

Mart ayında yapılacak etkinliklerin tümünün ücretsiz olacağını kaydeden Cemal Akın, “Bartın Belediyesi olarak halkımıza daha huzurlu mutlu bir yaşam sunmak için var gücümüzle çalışarak ne lazımsa yapmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden buyana kanalizasyon, kava kirliliğinin önlenmesi yeni park alanlarının düzenlenmesi yol ve kaldırım yapım çalışmaları gibi birçok projeyi hayata geçirdik.  Bu çalışmalarımızın yanı sıra kültürel ve sosyal alanlarda da birçok çalışma yaptık. Bu etkinliklerimizden bir tanesi olan kadınlar matinesi de bayanlar tarafından çok sevildi. Kadınlar Matinesi dışında Mart Ayı içinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Çanakkale Şehirlerini Anma ve Dünya Tiyatrolar Günü ile ilgili çeşitli alanlarda kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz olacak.  Düzenlediğimiz tüm etkinliklerimiz ücretsiz olup tüm vatandaşlarımız davetlidir. Çok yönlü çalışan sosyal belediyecilik anlayışımızla gerçekleştirdiğimiz her ihtiyaca karşılık gelecek çalışmalarımızla halkımıza en güzel şekilde hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

BUGÜN GALLA PAZARINDA SALEP İKRAMI VAR

Etkinlikler kapsamında bugün şehir merkezinde Galla Pazarında Bartın Belediyesi salep ikramı yapacak. İkram 14.00’da başlayacak.  Akşamda Kültür Merkezinde Çiğdem Tunç Tiyatrosu “ El Deliye Biz Akıllıya Hasret” isimli tiyatro oyununu sergileyecek. Oyun,  20.00’da başlayacak.  Mart Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde düzenleyecek diğer etkinlikler ise şu şekilde:

8 MART ÇARŞAMBA 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü “ Fener Alayı Kadın Yürüyüşü “ 

Saat: 18.00 Belediye Sosyal Tesisleri 

18 MART CUMARTESİ 

Bartın Belediyesi şehir Tiyatrosu  “ Çanakkale’18” isimli tiyatro oyunu

Saat: 20.00 Bartın Belediyesi Sanat Evi

27 MART PAZARTESİ

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü Etkinlikleri 

“Açılış töreni “ 

Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu “ Ayrılık Provası” 

Saat: 19.00 Kültür Merkezi 

28 MART SALI

Hedef Tiyatro İzmir “ Düdüklüde Kıymalı Bamya” isimli tiyatro oyunu

Saat: 20.00 Bartın Belediyesi Sanat Evi 

29 MART ÇARŞAMBA 

Alanya Belediye Tiyatrosu “ Orhan Veli’yle Git Gidebildiğin Kadar” isimli tiyatro oyunu 

Saat: 20.00 Bartın Belediyesi Sanat Evi 

30 MART PERŞEMBE 

Regaip Kandili İkram Dağıtımı

Saat: 13.00 Eski Belediye Binası Önü Saat 14.00 Orduyeri

KKTC Beyarmudu Belediyesi “ Papaz Nikâhı” isimli tiyatro oyunu 

Saat: 20.00 Bartın Belediyesi Sanat Evi