Bozkurt'tan Vali Arslan'a ziyaret

31 Mart Yerel Seçimlerinde ilk kez Kumluca Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozkurt, Bartın Valisi Nurtaç Arslan'ı makamında ziyaret ederken Vali Arslan da esnaf ve sanatkârlar odalarına iade-i ziyarette bulundu.

Bozkurt'tan Vali Arslan'a ziyaret

31 Mart Yerel Seçimlerinde ilk kez Kumluca Belediye Başkanı seçilen  Mustafa Bozkurt, Bartın Valisi Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kumluca Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozkurt’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Vali Arslan, çalışmalarında başarılar diledi.

Esnaf ve sanatkârlar odalarına iade-i ziyaret

Nurtaç Arslan aynı zamanda esnaf ve sanatkârlar odalarına iade-i ziyarette bulundu. Vali Yardımcısı Zeynep Topcu ve Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan’ın eşlik ettiği ziyaretlerde Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Tepe, Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Barış Özkan, Terziler Odası Başkanı Hulusi Kaymakçı, Marangozlar Mobilyacılar Çekiciler ve İnşaatçılar Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Bakkal ile Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şubesi Başkanı Ali Kalaycı’dan yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Arslan, çalışmalarında kolaylıklar diledi.