Basketbol hakemleri Karabük'te görev aldı

Grup Müsabakaları yapıldı

Basketbol hakemleri Karabük'te görev aldı

Haber Merkezi                                                       

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Okul Sporları Yıldız (Kızlar-Erkekler) Basketbol Grup Müsabakaları Karabük'te yapıldı. Müsabakalara Kırıkkale, Amasya, Antalya, Bartın, Bolu, Bursa, Ankara, Samsun, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Zonguldak’tan  dereceye giren 23 okul katıldı.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Okul Sporları Yıldız (Kızlar-Erkekler) Basketbol Grup Müsabakaları Karabük'te yapıldı. Müsabakalara Kırıkkale, Amasya, Antalya, Bartın, Bolu, Bursa, Ankara, Samsun, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Zonguldak’tan  dereceye giren 23 okul katıldı.  Karabük Yeni Spor Salonu'nda oynanan müsabakalar da Bartın dan 3 il hakemi,  klasman hakem olabilmek için ter döktü. Basketbolda ilk kez il dışındaki müsabakalarda görev alan Onur Açıkyüz, Taşkın Mesci ve Funda Altıok maçlarda gösterdikleri performansla göz doldurdu.   

KÜKNER: “BARTIN’DA KLASMAN HAKEMİMİZ YOK”

Basketbol il Temsilcisi Aydın Kükner müsabakalarla ilgili olarak “Bu organizasyonda görev alan ve ilimizi başarı ile temsil eden hakem arkadaşlarımızı kutluyorum. Basketbolun önemli halkalarından biriside hakemlerimiz. İlimizde masa ve saha 20 hakemimiz var. Klasman hakemimiz ise maalesef yok. Bu ilimiz açısından büyük eksiklik. Amacımız ilimizde klasman hakemlerimizin olmasını sağlamak. Bunu başarabileceğimizi gördük” dedi.