Amasra Tüneli ve Hükümet Konağını inceledi

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, inşaat çalışmalarında sona gelinen Amasra Hükümet Konağı ile Amasra Tüneli'nde yapımı devam eden elektrik ve elektromekanik çalışmalarını yerinde inceledi.

Amasra Tüneli ve Hükümet Konağını inceledi

 

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, inşaat çalışmalarında sona gelinen Amasra Hükümet Konağında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında şantiye yetkililerinden bilgi aldı. Milletvekili Tunç, açılışa hazırlanan Amasra Hükümet Konağında İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, AK Parti Amasra İlçe Başkanımız Şenol Rıdvan Sert, Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Bodur ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Reis ile incelemelerde bulunarak, şantiye yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. “Amasra’nın tarihi dokusuna uyumlu bir mimaride binanın inşa edildiğini söyledi.

“Amasra’da ki tüm kamu kurum ve kuruluşları tek çatı altında toplanıyor”

 Milletvekili Tunç, Amasra ilçemizin kaymakamlık ve diğer kamu kurumlarının dağınık vaziyette her biri farklı bir yerde hizmet vermeye çalıştığını belirterek, yeni hükümet binası 4200 metrekare kapalı alana sahip, Amasra’da ki tüm kamu kurum ve kuruluşları tek çatı altında toplanıyor. Konferans salonu, otoparkı ile güzel bir eser oldu. Amasra’mıza şimdiden hayırlı olsun.” İfadelerinde bulundu

Milletvekili Tunç, “Amasra Hükümet Konağı projesinin hayata geçmesindeki katkıları nedeniyle İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya Sayın Valimiz Sinan Güner’e, İlçe Kaymakamımız Kadir Perçi’ye ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum, müteahhit firma yetkililerine ve inşaatta çalışanlara kolaylıklar diliyorum” dedi.   

Amasra Tünelinde de incelemelerde bulundu

Yılmaz Tunç, Amasra Tüneli’nde yapımı devam eden elektrik ve elektromekanik çalışmalarını yerinde inceledi. Amasra Tünelinde yapımı devam eden elektrik ve elektromekanik işlerinin son durumunu yerinde takip eden Milletvekili Tunç, “Amasra Tünelindeki elektromekanik kapsamında Tünelde trafik yönetimi, aydınlatma, havalandırma, iletişim gibi elektronik sistemler inşa ediliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Tünel daha konforlu ve güvenli olacak. Çalışmalar hızla devam ediyor. Tünel 1 Nisan’dan itibaren tekrar hemşehrilerimizin hizmetine açılacak. Bakım çalışmalarında çalışanlara kolaylıklar diliyorum.” Dedi.

 

 

Amasra Tüneli ve Hükümet Konağını inceledi
Amasra Tüneli ve Hükümet Konağını inceledi
Amasra Tüneli ve Hükümet Konağını inceledi
Amasra Tüneli ve Hükümet Konağını inceledi