TSO, TEKNOFEST 2023 için malzeme temin edecek

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Aralık ayı haftalık Yönetim Kurulu Toplantısını yaptı. Toplantıda Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin TEKNOFEST 2023 yük taşıma robotu ile yarışmaya katılması için gerekli olan malzemelerin temin edilmesi da kararlaştırıldı.

Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık başkanlığında, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları M.İlker Yıldırım, S.Cem Yıldız, Muhasip Üye Keramettin Şenkal, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ufuk, Egemen Kemik, Necati Sandıkcı ve Genel Sekreter Ahmet İncekara'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı oda üyelerinin öncelikli sorunları ve çözümleri noktasında yapılacak çalışmaların belirlenmesiyle başladı. Protokol Yürütme Okullarından olan Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin TEKNOFEST 2023 yük taşıma robotu ile yarışmaya katılması için gerekli olan malzemelerin temin edilmesi ve her ay düzenli olarak toplanan 11 tane meslek komitelerinin daha aktif ve verimli çalışması için yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanının sorumluluğunda her ay toplantıya komite üyesi olmayan en az 5 üyenin de katılımı ile toplantıların yapılması kararları alındı.

Ardından hali hazırda devam eden ve yapılması planlanan projeler görüşülerek, yeni yol haritası çizildi. Bartın Üniversitesi Uzay ve Havacılık Kulübü öğrencilerinin insansız hava aracı projeleri hakkında gerçekleştirdikleri sunum ile devam eden toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi, görüş ve önerilerin sunulması, iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Bakmadan Geçme