GMİS Amasra delege seçimlerinde Ümit Çınar listesi 241 blok oy aldı

Yeşil, Amasra delege seçimlerini takip etti Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) 12'nci Olağan Genel kurul sürecinde 4 Ekim'de başlayan taban delege seçimleri Amasra Şube ve Kozlu Şube delege seçimleriyle devam etti.

Yeşil, Amasra delege seçimlerini takip etti Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) 12'nci Olağan Genel kurul sürecinde 4 Ekim'de başlayan taban delege seçimleri Amasra Şube ve Kozlu Şube delege seçimleriyle devam etti. Genel Maden İşçileri Sendikası'na (GMİS) bağlı Şubelerin taban delege seçimlerinde üçüncü gün olan 6 Ekim 2022 tarihinde Kozlu Şube ve Amasra Şube taban delege seçimleri yapıldı.
KOZLU'DA ARSLANBUĞA
GMİS Kozlu Şubesi Taban Delege Seçimlerinde ise Soner Susam ile YenerArslanbuğa'nın listeleri yarıştı.Sonuçlar şöyle;Soner Susam'ın listesi 657 oy. Yener Arslanbuğa'nın listesi 911 oy.
AMASRA'DA ÇINAR
GMİS Amasra Şubesi Delege Seçimlerinde GMİS Genel Sekreteri Ertan Kaya ile Ümit Çınar'ın listeleri yarıştı.Sonuçlar şöyle;Ertan Kaya'nın listesi 218 oy. Ümit Çınar'ın listesi 241 Oy.GMİS taban delege seçimleri 10 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan MTA-İŞ Şubesi delege seçimleri ile tamamlanacak

Bakmadan Geçme