GMİS Amasra delege seçimlerinde Ümit Çınar listesi 241 blok oy aldı

Yeşil, Amasra delege seçimlerini takip etti Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) 12'nci Olağan Genel kurul sürecinde 4 Ekim'de başlayan taban delege seçimleri Amasra Şube ve Kozlu Şube delege seçimleriyle devam etti.

GMİS Amasra delege seçimlerinde Ümit Çınar listesi 241 blok oy aldı

Yeşil, Amasra delege seçimlerini takip etti  Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) 12’nci Olağan Genel kurul sürecinde 4 Ekim’de başlayan taban delege seçimleri Amasra Şube ve Kozlu Şube delege seçimleriyle devam etti. Genel Maden İşçileri Sendikası’na (GMİS) bağlı Şubelerin taban delege seçimlerinde üçüncü gün olan 6 Ekim 2022 tarihinde Kozlu Şube ve Amasra Şube taban delege seçimleri yapıldı.
KOZLU’DA ARSLANBUĞA
GMİS Kozlu Şubesi Taban Delege Seçimlerinde ise Soner Susam ile YenerArslanbuğa’nın listeleri yarıştı.Sonuçlar şöyle;Soner Susam’ın listesi 657 oy. Yener Arslanbuğa’nın listesi 911 oy.
AMASRA’DA ÇINAR
GMİS Amasra Şubesi Delege Seçimlerinde GMİS Genel Sekreteri Ertan Kaya ile Ümit Çınar’ın listeleri yarıştı.Sonuçlar şöyle;Ertan Kaya’nın listesi 218 oy. Ümit Çınar’ın listesi 241 Oy.GMİS taban delege seçimleri 10 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan MTA-İŞ Şubesi delege seçimleri ile tamamlanacak