Fırıncıoğlu'dan yoğun hafta sonu mesaisi

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, hafta sonu bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Fırıncıoğlu, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Sezai Hangişi, Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman ve teşkilat mensuplarıyla birlikte vatandaşlarla selamlaşarak, sohbet etti.

Bu ziyaretler kapsamında Fırıncıoğlu; Kozcağız merkez, Kozcağız Kavlaklık Mahallesi, Hıdırlar Köyü, Terkehatipler Köyü Yağcı Mahallesi, Şahne Köyü ve Çamaltı Köyü'nü ziyaret etti. Bu ziyaretlerin yanı sıra ilimizde düzenlenen küçükler kız-erkek taekwondo grup müsabakalarını da izleyen Fırıncıoğlu, son olarak da Bartın'da yaşayan Arıtlılarla bir araya geldi.

“Tüm Vatandaşlarımıza Teşekkür Ediyorum”

Ziyaret programlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Hafta içi gerçekleştirdiğimiz ziyaret programlarının yanı sıra hafta sonu da yoğun bir şekilde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın düşünceleri bizim için çok kıymetli. Bu ziyaretlerimiz ışığında da çalışmalarımıza yön veriyoruz. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Misafirperverlikleri için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme