Dikkat! Bartınspor takipte

Bartınspor, bay haftasının ardından lige hızlı bir giriş yaptı. Deplasmanda Gölbaşı Belediyespor'la karşılaşan kırmızı-siyahlılar, Gölbaşı'yı evinde Abdullah'ın penaltı, Enes'in de uzatmalardaki golüyle 2-0 devirdi. Haftayı 3 puanla kapatan Martılar, zirve yarışını bırakmadı ve Kastamonu ve Kozlu'nun arkasından 3. Sırada yer alarak her iki takıma da 'Takipteyim' mesajı verdi. Muhsin Yazıcıoğlu stadındaki maçın ise son anları olaylı geçti!

Özcan Karakiraz'ın görevine son verdikten sonra vakit kaybetmeden Teknik Adam Levent Gündüz'le anlaşarak bay haftasını hızlı geçiren Bartınspor, lige de hızlı giriş yaptı. Ankara takımlarından Gölbaşı Belediyespor'la deplasmanda karşılayan kırmızı-siyahlılar, Gölbaşı'yı evinde devirdi.

Tunç, protokolde yerini aldı

Muhsin Yazıcıoğlu Stadındaki maça çok sayıda Gölbaşı taraftarı gelirken az sayıdaki Bartınspor taraftarı da takımlarını deplasmanda yalnız bırakmadı. Rakipleriyle zirve yaşında kritik yer tutan maçı ise Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan'la birlikte AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da izledi. Kulübün diğer yönetim kurulu üyeleri de her zamanki gibi maçı takip edenler arasında yer aldı.

İşte ilk 11'ler!

Kerim Çataklı'nın yönettiği karşılaşmada Martılar; kalede İhsan, Mahsum, Şükrü, Abdullah, Tolga Akdeniz, Cihan, Ahmet Faruk, Tahir, Enes, Tolga Amasyalı ve ileride Yeldar, ilk 11'iyle sahaya çıktı. Gölbaşı ise Seyfullah, Fahrettin, Batuhan Nusret, Mehmet Abdullah, Oktay, Emrah, Hacı, Mehmethan, Mustafa Fehmi, Serdar ve Gürol 11'iyle sahada yerini aldı.

Yeldar saldırdı, Abdullah golü attı

Her iki takımın birbirini tartarak başlayan maçın ilk yarısında Bartınspor, golü erken buldu. Daha 9. Dakikada arkadaşının pasıyla ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Yeldar, yere düşürülünce hakem hiç düşünmeden penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Abdullah ise hiç zorlanmadan topu ağlarla buluşturdu ve takımını rakibi karşısında 1-0 öne geçiren golü attı.

Gölbaşı defansı geçti, İhsan'ı geçemedi

Evinde erken gol şaşkınlığı yaşayan Gölbaşı, gol sonrası baskısını arttırdı. Yeşil-beyazlılar, ilk yarının son dakikalarına kadar Bartınspor, kalesinde beraberlik golünü bulmaya çalışırken defansı geçse de kaledeki İhsan'ı geçemedi.

Çilimli'ye kök söktüren defans, Gölbaşı'ya geçit verdi

Çilimli deplasmanında kademeye girişleri ve uyumuyla göz dolduran ve Çilimli'ye kök söktürerek geçit vermeyen Bartınspor defansının ise maçın ilk yarısı boyunca adam adama rakibi tutmakta zorlandığı ve zaman zaman anlaşmazlıklar yaşadığı görüldü. Orta sahanın kontrolünü de elinde tutmakta zorlanan Martıların kanatlardan atak ve rakip alanda çoğalmada da güçlük çekmesi dikkat çekti.

Bu kez erken gol şoku Bartınspor'a

Tüm aksaklıklara rağmen Gölbaşı'nın baskısına direnmeyi bilen kırmızı-siyahlılar, ilk yarıyı 1-0 üstün bitirmeyi başararak ikinci yarıya skor avantajıyla girdi. Gölbaşı, karşılaşmanın ikinci yarısına da beraberlik arayışıyla başladı ve tıpkı rakibi gibi ikinci yarıda golü erken buldu. Bartınspor defansının arkasına bırakılan topla ceza sahasında bir anda tehlike yaratan yeşil-beyazlılar, kaleyi karşıdan görerek topu ağlarla buluşturunca 56. Dakikada skoru 1-1 yapmayı başardı ve arzuladığı beraberliği yakaladı.

Gölbaşı taraftarı arasında kavga

İlk yarıda rakibinin yaşadığı erken gol şokunu bu kez kendisi yaşayan Martılar, gol sonrası toparlanmasını bilerek yavaş yavaş oyunun kontrolünü eline almaya başladı. Bartınspor'un baskıyı iyice arttırıp rakip kalede gol bulmaya çalıştığı anlarda ise biranda Gölbaşı taraftarlarının bulunduğu tribün karıştı. Nedeni anlaşılamayan kavga sebebiyle hakem maçı durdurmak zorunda kaldı. Sahaya ambulans girdi. Yaralı olduğu zannedilen taraftarlar ayağa kalkınca da maç kaldığı yerden devam etti.

Gölbaşı'ya bu kez son dakika golü şoku!

Bartınspor'a galibiyeti getiren gol işte bu olaylardan sonra geldi. Ne olursa olsun oyun konsantrasyonunu kaybetmeyen kırmızı-beyazlılar, kullandıkları köşe vuruşu sonrası rakip ceza alanında tehlikeyi devam ettirmeyi bildi. Takım arkadaşının ortasına iyi yükselen Enes, vurduğu kafayla topu ağlara gönderince Bartınspor, 90+3'te gelen golle 2-1 öne geçti. Rakibine bu kez son dakika golü yaşatan kırmızı-siyahlılar sahadan bu skorla galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.

Bakmadan Geçme