Zafer Partisinden Bartınlılara çağrı

Partisinin Ankara Genel Merkezinde Genel Başkan Ümit Özdağ tarafından yapılan basın açıklamasına katılan Zafer Partisi Bartın İl Başkanı Yusuf Aksoy, Bartın halkına çağrıda bulunarak 'Zafer Partisi birilerinin iddia ettiği gibi, mülteci karşıtlığıyla değil. Türk'ün yurdunda yine Türk'ün gasp edilmeye çalışılan hakkını savunmakla meşguldür. Hudut namustur anlayışı ile toprağa düşmüş olan şehide, bu bizlerin bir vefa borcudur' dedi.

Zafer Partisinden Bartınlılara çağrı

Zafer Partisi Bartın İl Başkanı Yusuf Aksoy, parti Genel Merkezinde Genel Başkan Ümit Özdağ tarafından son günlerde Zafer Partisi’ne yönelik gerçekleştirilen algı operasyonları ve hukuki süreçlerle ilgili yapılan basın açıklamasına katıldı. Açıklama sonrası Bartın halkına çağrıda bulunan Başkan Aksoy, “Zafer Partisi; birilerinin iddia ettiği gibi, mülteci karşıtlığıyla değil. Türk’ün yurdunda yine Türk’ün gasp edilmeye çalışılan hakkını savunmakla meşguldür. Hudut namustur anlayışı ile toprağa düşmüş olan şehide, bu bizlerin bir vefa borcudur. Sadece şehitlerimize mi? Hayır.  Zafer Partisi bu ülkenin teminatı olan genç nesillerin yani yarınlarımızın mimarı olacak olanların, huzur içerisinde, kaygısız bir şekilde yaşayabileceği müreffeh bir Türkiye idealinin, yılmaz savunuculuğunu üstlenmiştir” dedi.

“Mevcut siyasi kepazeliğin karşısında çekinmemeliyiz”

Ülkenin içinde bulunduğu mevcut siyaseti “kepazelik” olarak tanımlayan Yusuf Aksoy, “1919’da Samsun’a çıkmış olan Gazi Paşa neyi düşlediyse, neyi planladıysa Zafer Partisi’nin tüm planları ve programları bu düş ve planların mevcut ülke durumumuza entegre edilmesi hassasiyeti taşımaktadır. Bazıları gibi göçmen entegresi gibi bir safsatayı benimsememiş olmak bizi, sizlere sevdirmiyorsa şayet biz bununla ancak şeref duyarız.  Atatürk’ün çizdiği uygarlık ve medeniyet yolunu savunan sevgili kardeşlerim, arkadaşlarım ve büyüklerim; Ülkemiz adına bulunduğumuz mevcut siyasi kepazeliğin karşısında elimizi taşın altına koymaktan çekinmememiz gerektiğinin farkına varmalıyız. Çünkü bedenini, geleceğini ve yarınlarını bu taşın altına koymuş ve tereddütsüz bir şekilde koymaya devam edecek olanlar var.  Türkiye Cumhuriyeti devletinin ana muhalefeti olduğunu iddia eden bir partinin yaratmış olduğu çaresizlik, seçeneksizlik olarak tasvir edilen durumdan çıkmak için daha neyi beklemekteyiz?  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu cümlesini unutmayınız ki “Milletin İstiklalini Yine Milletin Azim ve Kararı Kurtaracaktır” şeklinde konuştu.