Yeniden Refah 'İlk seçimde iktidardayız'

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanlığı, Çaydüzü, Esentepe ve Hendekyanı mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem, 'Geçmişte olduğu gibi, bu gün de, bu necip millete ve bu güzel ümmete hizmet etmek için canla başla çalışıyoruz. Hedefimiz ilk seçimde Yeniden Refah'la iktidar olacak, Dr. Fatih Erbakan'ı başkan yapacağız' dedi.

Yeniden Refah 'İlk seçimde iktidardayız'

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanlığı mahalle ziyaretlerine ve üye çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem önderliğinde ve Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Ramazan Yılmaz, Adem Erdal, Nezih Metin ve Necmi Önal’ın katılımıyla Çaydüzü, Esentepe ve Hendekyanı mahallelerini ziyaret etti. Yasin Kalem ziyaretlerde "Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın selamlarını ilettik. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak seçim zamanı değil geçim zamanı da halkımızın her zaman yanlarındayız. Vatandaşlarımız Milli Görüş dönemindeki hizmetleri unutamadı ve Erbakan sevgisiyle dolu. Bundan dolayı da istikametimiz Yeniden Refah Partisi. Partimize  ve  Genel Başkanımız Fatih Erbakan’a büyük teveccüh var. Yine bu ziyaretlerden anlamış olduğumuz bir geçek de şudur ki vatandaşlarımız kasa başındakilerden de, masa başındakilerden de usanmıştır. Rakam sevdalılarından da, makam sevdalılarından da usanmıştır” dedi.

“Hedefimiz ilk seçimde iktidarda olmak”

Hedeflerinin ilk seçimde Yeniden Refah’ın iktidara gelmesi olduğunu belirten Kalem “Geçmişte olduğu gibi, bu gün de, aldatmayan ve aldanmayan bir Erbakan’la, Dr. Fatih Erbakan ile sahalardayız. Geçmişte olduğu gibi, bu gün de, bolluk ve bereketle gelen Refah’la, Yeniden Refah’la sahalardayız. Geçmişte olduğu gibi, bu gün de, bu necip millete ve bu güzel ümmete hizmet etmek için canla başla çalışıyoruz. Hedefimiz ilk seçimde Yeniden Refah’la iktidar olacak, Dr. Fatih Erbakan’ı başkan yapacağız” şeklinde konuştu.