Yeni Bartınspor alt liglere hazırlanıyor

Bartın'ın teknik direktörlerinden Deniz Kıral tarafından 2006 yılında açılan alt yapı Futbol okulu çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yeni Bartınspor geçen sezon alt liglerde düzenlenen U-11 Miniminikler Futbol Ligi ve U12 Minikler Futbol Liginde şampiyon oldu.

Yeni Bartınspor alt liglere hazırlanıyor

2006 yılında kurulan ilimiz kulüplerinden Yeni Bartınspor yeni sezonda yeni bir başarıya imza atmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlı ekip geçen sezon ilimizde düzenlenen U-11 Miniminkler Futbol Ligi ve U12 Minikler Ligi müsabakalarında şampiyonluk yaşadı. Şiremir Çavuş Köyü mevkiinde bulunan Arena Halı Sahasın da 2012 yılından bu yana faaliyet gösteren Geleceğin Futbol Yıldızlara okulu, Cumartesi ve Pazar günleri küçük yaş grubunda ki sporculara, teknik direktör Deniz Kıral eşliğinde futbol oynamaya ve yeteneklerini geliştirme imkanı sunuyor.

2022-2023 sezonunda yeni başarılar elde etmek isteyen ilimizin alt yapıda uzun yıllar küçük yaş grubundaki oyunculara eğitim veren Yeni Bartınspor 2021-2022 sezonunda U-11 ve U12 yaş gruplarında şampiyon oldu. Yeni sezonda da yeni başarılar elde etmek için eğitimlerini sürdüren Yeni Bartınspor kulübü U-14 takımının başına teknik direktör getirdi. Yeni Bartınspor kulübü geçtiğimiz günlerde U-14 yaş grubunda teknik direktörlük görevine getirilen Tuncay Cumhur ile sözleşme imzaladı.

U 14 yaş grubunda teknik direktörlüğe başarılı antrenör Tuncay Cumhur u getiren Yeni Bartın spor kulübü U11 U 12 yaş grubunda da Deniz Kıral ile liglere hazırlanıyor.

Bartın Fenerbahce futbol okulu’nun kulübü olan Yeni Bartın spor son 2 yıldır U 11 şampiyonluğunu kimseye kaptırmıyor. Yılın 12 ayı durmaksızın antrenman yapan kulüp amacını Türk futboluna yeni oyuncular yetiştirmek olarak belirledi. Sporcuların hayallerine yardımcı olmaya çalışan Yeni Bartınspor, Süper Lig ekiplerinden Konyaspor U-16 takımında Samet Tarık forma giyiyor. Yeni Samet Tarıklar yetiştirmek için eğitimlerine Arena halı sahası ve Ömertepesi sentetik sahada sürdüren Yeni Bartınspor’da hedef bir çok yetenekli oyuncuyu profesyonel kulüplerin altyapısına göndermek. Bartın Fenerbahçe Futbol Okulu sorumlusu ve Yeni Bartınspor kulübü teknik direktörü Deniz Kıral yaptığı açıklamada küçük yaş gruplarında ve U11,U12 ve U14 takımının çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti Deneyimli teknik adam Deniz Kıral; “Çok çalışıp üretip Türk futboluna sunmaya çalışacağız” dedi.

 

Yeni Bartınspor alt liglere hazırlanıyor
Yeni Bartınspor alt liglere hazırlanıyor
Yeni Bartınspor alt liglere hazırlanıyor
Yeni Bartınspor alt liglere hazırlanıyor