Yaşlılarımıza Vali vefası

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 75. Yıl Huzurevindeki yaşlıları ziyaret ederek onlara hem sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diledi hem de onlarla sohbet etti. Vali Arslan ayrıca yine Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 88 yaşındaki Makbule Günay'ı evinde ziyaret etti.

Yaşlılarımıza Vali vefası

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 75. Yıl Huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti. Onlara hem sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diledi hem de onlarla sohbet eden Vali Arslan tüm büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Gününü kutlayarak yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar temennisinde bulundu. Nurtaç Arslan ayrıca yine Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 88 yaşındaki Makbule Günay’ı evinde ziyaret etti. Mabule teyzeyle bir süre sohbet eden Arslan kendisine ailesiyle birlikte sağlıklı ve huzurlu nice seneler diledi.

“Büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Gününü kutluyor”

Nurtaç Arslan, Bartın’daki yaşlarımız ve tüm yaşlılarımızın günlerini “Bizleri sabırla, sevgiyle şefkatle bugünlere getiren, hayatımızın her aşamasında bizlere rehberlik eden değerli büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutluyor, kendilerine sağlıklı, mutlu, uzum ömürler diliyorum” dedi.

Dünya Yaşlılar Günü nedir?

Dünya yaşlı nüfusunun giderek arttığı günümüzde gerek sağlık gerekse sosyal ihtiyaçlarının karşılanması, hak ettikleri değerin ve saygının gösterilmesini vurgulamak amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından 1990 yılından beri 1 Ekim tarihi Dünya Yaşlılar Günü olarak ilan edilmiştir.