Yalçınkaya ve Çakır'dan Eğitim Sen'e ziyaret

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Rıza Yalçınkaya ve Amasra Belediye Başkanı ve Adayı Recai Çakır, Bartın Eğitim Sen Şubesi ve Bartın KESK'e bağlı sendikaları ziyaret etti.

Yalçınkaya ve Çakır'dan Eğitim Sen'e ziyaret

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Rıza Yalçınkaya ve Amasra Belediye Başkanı ve Adayı Recai Çakır, Bartın Eğitim Sen Şubesi ve Bartın KESK’e bağlı sendikaları ziyaret etti. Ziyarette Bartın’ın eğitim, sağlık, ulaşım, alt yapı, bilim kültür sanat  gibi sorunları ve çözüm önerilerini dile getirilerek “Nasıl bir yerel yönetim olmalı? Konusu ele alındı. Geçmiş dönemde Bartın Belediye Başkanlığı yaptığını ifade ederek yerel yönetimler konusunda oldukça deneyimli ve birikim sahibi olduğunu dile getiren Yalçınkaya ranta dayalı değil, insanı özne yapan bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağını ve Bartın’ın çevresine doğasına suyuna sahip çıkacağını söyledi. Belli bir kesimin değil tüm Bartın’ın başkanı olacağını belirten Yalçınkaya her zaman adaletten yana olacağını kaydedip öğretmenlerden ve kamu çalışanlarından destek istedi.

Bartın KESK Şubeler Platformu Rıza Yalçınkaya ile Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır’a ziyaretleri için teşekkür ederek seçim çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.