Yalçınkaya'dan ilk ziyaret Vali Arslan'a

31 Mart Yerel Seçimlerinde tam 25 yıl sonra yeniden seçilen Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, Ramazan Bayramı sonrası belediye başkanı olarak ilk ziyaretini Bartın Valisi Nurtaç Arslan'a gerçekleştirdi. Bu bayram Millet Konağındaki bayramlaşma dahil ildeki tüm bayramlaşma programlarına da katılan Başkan Yalçınkaya, Bartın Belediyesi personeliyle de yıllar sonra belediye başkanı olarak bayramlaştı.

Yalçınkaya'dan ilk ziyaret Vali Arslan'a

31 Mart Yerel Seçimlerinde tam 25 yıl sonra yeniden seçilen Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, Ramazan Bayramı sonrası belediye başkanı olarak ilk ziyaretini Bartın Valisi Nurtaç Arslan’a gerçekleştirdi. Ramazan Bayramı tatili öncesi başkan olarak ilk Belediye Meclisi toplantısını yapan Yalçınkaya, Bartın Belediyesinin borcunu da 251 milyon TL olarak açıklamıştı. Devraldığı belediyenin kalem kalem borçlarını da Bartın Belediyesi başta olmak üzere şehrin belli noktalarına afişlerle asarak Bartın halkını da bilgilendiren Yalçınkaya, Ramazan Bayramında ise Millet Konağındaki bayramlaşma programına da katılarak Bartın halkıyla yıllar sonra Belediye Başkanı olarak yeniden bayramlaştı.

Yıllar sonra Bartınlılarla belediye başkanı olarak bayramlaştı

Bartın Valisi Nurtaç Arslan önderliğinde Ramazan Bayramı programlarına katılan Rıza Yalçınkaya, Bartın Şehitliğini de ziyaret ederek tüm şehitlerimiz için dualar ederek şehitlerimizin mezarlarına kırmızı karanfil bıraktı. İl protokolünün diğer üyeleriyle birlikte Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Garnizon Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER), İtfaiye Müdürlüğü personeliyle de bayramlaşan Yalçınkaya sağlık ve huzur içerisinde daha nice bayramlara ulaşılması temennisinde bulundu.

Bartınlılara özel bayram mesajı

Rıza Yalçınkaya “Manevi duyguları en üst seviyede hissettiğimiz mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlanırken; milletçe birlik ve beraberliğin, hoşgörünün, yardımlaşmanın, sevginin ve barışın simgesi olan Ramazan Bayramı’na da kavuşuyor olmanın sevinci içerisindeyiz. Bayramın önemini hatırlattığı güzel değerlerin, sadece bayram günleri ile sınırlı kalmamasını yılın tüm günlerinde  yaşanmasını temenni ediyorum. Bu duygularla tüm hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, büyüklerimizin ellerinden, geleceğimizin teminatı gençlerimizin gözlerinden öpüyorum. Ramazanda edindiğimiz güzellikleri bayram sonrasına da taşıyarak, dayanışma ve hoşgörü ikliminin ülkemizde hüküm sürmesini yürekten diliyor, Bartınlı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” sözleriyle yayınladığı mesajla da Bartın halkının Bayramını kutladı.

Belediye personeliyle ilk bayramlaşma

Yalçınkaya, ildeki bayramlaşma programlarının yanı sıra Bartın Belediyesi personeliyle de yıllar sonra Belediye Başkanı olarak bayramlaştı. binasında yoğun katılımla gerçekleşen bayramlaşma programında vatandaşlarla ve Belediye personeliyle bayramlaşarak sohbet etti. Bayramların herkesi kaynaştıran, bütünleştiren, birlik ve beraberlik duygularının artmasına vesile olan, toplumsal huzurun, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği günler olduğunu belirten Rıza Yalçınkaya, “Bayramın önemini hatırlattığı güzel değerlerin, sadece bayram günleri ile sınırlı kalmamasını yılın tüm günlerinde  yaşanmasını temenni ediyorum. Bu duygularla tüm hemşehrilerimizin, Belediyemize bayramlaşmaya gelen dostlarımızın, teşkilat mensuplarımızın ve personelimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

İlk ziyaret Vali Arslan’a

Rıza Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı tatili sonrası ilk ziyareti ise Bartın Valisi Nurtaç Arslan’a oldu. Vali Arslan’ı makamında ziyaret eden Yalçınkaya, Arslan’la bir süre sohbet ederek 5 yıllık görev süresince Bartın’da gerçekleştirmek istediği projeleri aktardı. Yalçınkaya’ya yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Nurtaç Arslan ise kendisine başarılar diledi.

Yalçınkaya'dan ilk ziyaret Vali Arslan'a
Yalçınkaya'dan ilk ziyaret Vali Arslan'a
Yalçınkaya'dan ilk ziyaret Vali Arslan'a
Yalçınkaya'dan ilk ziyaret Vali Arslan'a
Yalçınkaya'dan ilk ziyaret Vali Arslan'a
Yalçınkaya'dan ilk ziyaret Vali Arslan'a