Bir bayram böyle geçti

Bartın'daki vatandaşlar tüm İslam alemi gibi Ramazan Bayramını kutladı. Bartın Valisi Nurtaç Arslan başta olmak üzere il protokolü her zaman olduğu gibi Millet Konağında Bartınlılarla bayramlaşırken Vali Arslan, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Garnizon Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER), İtfaiye Müdürlüğü personeliyle de bayramlaştı.

Bir bayram böyle geçti

Bartın’daki vatandaşlar tüm İslam alemi gibi Ramazan Bayramını kutladı. Bartın Valisi Nurtaç Arslan başta olmak üzere il protokolü her zaman olduğu gibi Millet Konağında Bartınlılarla bayramlaştı. 31 Mart Yerel Seçimlerinde yıllar sonra yeniden seçilen Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya da bu bayram belediye başkanı olarak ilk bayramlaşma programına katıldı. AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’ın da olduğu bayramlaşmada kamu kurumlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları da yer aldı. Arslan, tüm katılımcılar ile tek tek bayramlaşarak sağlık ve huzur içerisinde daha nice bayramlara ulaşılması temennisinde bulundu.

Kurum personelleriyle bayramlaştı

Nurtaç Arslan, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Garnizon Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER), İtfaiye Müdürlüğü personeliyle de bayramlaştı. Emniyet Müdürlüğündeki bayramlaşmada Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179. yıl dönümünü de kutlayan Arslan ve i atış kategorisinde dereceye giren personele plaketlerini de protokolün diğer mensuplarıyla birlikte verdi.

Hastalara geçmiş olsun ziyareti

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini de ziyaret eden Arslan, bayramda nöbetçi olan hastane personelinin bayramlarını kutlayarak kendilerine kolaylıklar diledi. Arslan, tedavi gören hastalar ile yakınlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulunarak bayramlarını tebrik etti. Bu bayram şehit ailelerini de unutmayan Nurtaç Arslan, onları evlerinde ziyaret ederek Ramazan Bayramını kutladı.

 

Bir bayram böyle geçti
Bir bayram böyle geçti
Bir bayram böyle geçti
Bir bayram böyle geçti