Yalçınkaya'dan CHP için sahil köylerine çıkarma

Partisi CHP'ye ve Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na 14 Mayıs seçimlerinde destek olmak için yeniden sahalara inen CHP Bartın Eski Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Kızılelma ve Beşköprü Köylerini ziyaret etti.

Yalçınkaya'dan CHP için sahil köylerine çıkarma

CHP Bartın Eski Milletvekili Rıza Yalçınkaya, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde partisi CHP’ye ve Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek olmak için saha ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Bartın Merkeze bağlı Kızılelma ve Beşköprü Köylerini ziyaret eden Yalçınkaya, vatandaşlardan seçimlerde  CHP’ye Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na oylarıyla destek olmalarını istedi. 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken Yalçınkaya, köy sakinlerini seçim günü sandığa giderek 21 yıllık AK Parti  iktidarının kötü gidişatına son vermeye davet etti.

Milletvekilliği sona erdikten sonra sessiz ve sakin bir hayat yaşayan ama Bartın halkın halkından hiç kopmayışıyla dikkat çeken Rıza Yalçınkaya, partisi CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu için yeniden siyaset arenasına dönmüş bulunuyor.