Yalçınkaya, aday adaylığını açıkladı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için CHP'de aday adaylığı süreci başlarken, Muhammet Rıza Yalçınkaya Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Yalçınkaya, aday adaylığını açıkladı

RIZA YALÇINKAYA  CHP ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

 

 

 

1999 - 2007 yılları arasında Bartın Belediye Başkanlığı, 2007 - 2018 yılları arasında CHP Bartın Milletvekilliği görevinde bulunan Rıza Yalçınkaya CHP’den Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı.

CHP İl Başkanlığında Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Yalçınkaya’yı partisinin il teşkilatı, ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Yalçınkaya’yı Şadırvan Caddesinde bulunan parti binası önünde yüzlerce vatandaş karşıladı.

 

 Nihal Karaman

Adaylık başvuru evraklarını CHP Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol’a teslim ettiğini dile getiren Yalçınkaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Adaylık başvurum için aile ocağına geldiğimde, gördüğüm ilgi ve alaka beni gerçekten çok mutlu etti. Başta başkanımız olmak üzere ilçe başkanımız emeği geçen ve hepsi bugün yüreğini açarak bizlerin yanında olan bizleri yalnız bırakmayan bana sahip çıkan siz değerli dostlarımı saygı ve sevgiyle bir kez daha selamlıyorum. Değerli dostlar 31 Mart 2024 de yapılacak yerel seçimlerde CHP’den aday olmak için aday adaylığı başvuru dosyamı il başkanımız Sayın İsmail Cem Akyol’a teslim ediyorum. Ülkemize Bartın’ımıza ve partimize hayırlı uğurlu olsun. Partimizin yetkili organlarının örgütümüzün ve üyelerimizin vereceği karar doğrultusunda CHP’nin belediye başkan adayı olarak inşallah tekrar hemşerilerimin karşısına çıkarak onların vereceği destek ve katkılarla seçilerek bir kez daha belediye başkanı olarak Bartın’a ve kadirşinas halkıma hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağım inşallah. Halk için halkla beraber hizmet anlayışı için bilgim birikimim ve tecrübemle Bartın’a layık olduğu hizmetleri sunabilmek için varım.

Geçmişte Bartın için çok şey başardık. Cumhuriyet meydanı, Kemal Samancıoğlu Müzesi, Sebze ve meyve toptancı hali, Gazhane parkı, Belediye Başkanlığı binası, Kavşak suyu ve  Bahçecik suyu arıtma tesisleri, sokak düzenlemeleri, parklar, alt yapılar, üst yapılar bugün yine nerede kalmıştık diyerek  yola çıkıyoruz.” dedi.

“Hep birlikte Bartın’da tarih yazacağız”

CHP Bartın Belediyesi Başkan aday adayı Rıza Yalçınkyaya, “Sevdamız Bartın tecrübemiz var bilgimiz var, ekibimiz var gücümüz var. En önemlisi arkamızda Bartın halkının sevgisi var. Yine hep birlikte Bartın’da tarih yazıp herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kenti birlikte yaratacağız. Çıktığımız bu hizmet yolunda önce Allah’ıma sonra halkıma güveniyorum. Bartın’da yaşayan herkesi eşit ve adil bir biçimde kucaklayarak ayrıştırmadan ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içerisinde onların hak ettikleri hizmeti alabilmeleri yaşanabilir bir Bartın’ı onlara sunabilmem için adayım. Bartın sevdasını içinden eksik etmeyen Bartın’ın hak ettiği yer gelmesini isteyen herkesin desteğine ve katkısına ihtiyacım var. İnşallah hep birlikte el ele, gönül gönüle bu Bartın’a ve kadirşinas Bartın halkına hizmet etmenin mutluluğunu hep beraber yaşarız. Sizlere gönülden inanıyor, güveniyorum. İnşallah hep birlikte yeniden bir tarihi birlikte yazarız. Bartın’ın geleceğinin güzel olmasında hepinizin katkısı olacak. Hepinizin yardımları olacak buna yürekten inanıyorum. Çıktığımız bu hizmet yolunda Allah bizleri mahcup etmesin, yolumuz ve bahtımız açık olsun. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bartın halkı ile gurur duyuyorum. Bartın halkının hakkı ödenmez bana iki dönem Belediye Başkanlığı, dört dönem milletvekilliği verdi. Önce Allah’ıma sonra halkıma güveniyorum dediğimde halkım beni mahcup etmedi. Onlar kadirşinas, onlar gerçekten her zaman doğrunun, dürüstün ve çalışanın yanında oldu. İnşallah bundan sonrada aynı güvenle bizlere destek ve katkı vererek önümüzdeki seçimlerde inşallah yüzümüzün akıyla tekrar Belediye Başkanı olarak Bartın’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşarız.” dedi.