Valilikten bir orman yangını uyarısı daha!

Bartın Valiliği artan hava sıcaklıklarına dikkat çekerek vatandaşları orman yangınlarına karşı bir kez daha uyardı. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini ifade eden Valilik, 'Sıcaklıklar ve risk artıyor. Riski en aza indirmek bizim elimizde. Lütfen orman yangınlarına karşı duyarlı olalım' dedi.

Valilikten bir orman yangını uyarısı daha!

Bartın Valiliği artan hava sıcaklıkları ve orman yangınları konusunda üst üste vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Birkaç gün önce vatandaşlara sıcak hava uyarısında bulunan Valilik kronik rahatsızlığı olanlar yaşlı ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşlara “Meteorolojik verilere göre; İlimizde hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde seyrettiğinden sıcak hava dalgasının oluşturabileceği sıvı kaybı, güneş çarpması gibi olumsuzluklara karşı özellikle kronik rahatsızlığı olanlar yaşlı ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 11.00 ile 16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle rica ediyoruz” uyarısında bulunmuştu.

112 Acil Çağrı Merkezini arayın!

Bu uyarı sonrası yine artan sıcaklıklara dikkat çeken Bartın Valiliği, bu kez de vatandaşları orman yangınlarına karşı yeniden uyardı. Herhangi bir orman yangını ya da ihtimali durumunda vatandaşlardan 112 Acil Çağrı Merkezini aramalarını isteyen Valilik, “Sıcaklıklar ve risk artıyor. Riski en aza indirmek bizim elimizde. Lütfen orman yangınlarına karşı duyarlı olalım” dedi.