Validen 3 kuruma inceleme

Kırıkkale'de düzenlenen 7. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısına katılan Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın'a döner dönmez ayağının tozuyla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Validen 3 kuruma inceleme

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü,  Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kurumlarca yürütülen proje ve faaliyetler hakkında kurum müdürlerinden brifing alan Vali Arslan, birimleri gezerek personele çalışmalarında kolaylıklar diledi. Denetimler sırasında Vali Arslan’a Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Uzan eşlik etti.

Kırıkkale’de Düzensiz Göçle Mücadele Toplantısı

Nurtaç Arslan kurum ziyaretleri öncesinde ise 7. Bölge c Koordinasyon Toplantısı'na katılmak üzere Kırıkkale’ye gitti.  Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'a nezaket ziyaretinde bulunan Arslan,  Valilik Şeref Defterinin imzalayarak Vali Makas'a misafirliğinden dolayı teşekkür etti. Arslan daha sonra Mehmet Makas'ın ev sahipliğinde, bölge valileri, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen “7. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı”na katıldı.