Vali, yılbaşını yoğun geçirdi

2023'ün son, 2024'ün de ilk saatlerinde Bartın'da Zonguldak karayolu Tuzcular mevkii Emniyet Kontrol Noktası ile Bartın- İnkum yolu Boğaz mevki Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek hem görevli personelin hem de sürücülerin yeni yılarını kutlayan Bartın Valisi Nurtaç Arslan, MİKADER Çocuk Evleri Sitesi, 75. Yıl Huzurevi, Bartın Garnizon Komutanlığı, Kemer Şehit Serkan Talan Polis Merkezi Amirliği, Bartın Devlet Hastanesi Acil Servis, Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü v e112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER'i de ziyaret ederek yılbaşı gecesi görevli olan personelin tek tek yeni yılını kutladı.

Vali, yılbaşını yoğun geçirdi

2023’ün son, 2024’ün de ilk saatlerinde Bartın’da Zonguldak karayolu Tuzcular mevkii Emniyet Kontrol Noktası ile Bartın- İnkum yolu Boğaz mevki Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek hem görevli personelin hem de sürücülerin yeni yılarını kutlayan Bartın Valisi Nurtaç Arslan, MİKADER Çocuk Evleri Sitesi, 75. Yıl Huzurevi, Bartın Garnizon Komutanlığı, Kemer Şehit Serkan Talan Polis Merkezi Amirliği, Bartın Devlet Hastanesi Acil Servis, Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü v e112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER’i de ziyaret ederek yılbaşı gecesi görevli olan personelin tek tek yeni yılını kutladı.  Vali Arslan ilk olarak  Bartın-Zonguldak karayolu Tuzcular mevkiinde bulunan emniyet yol kontrol noktasını ziyaret etti. Bartın’ da huzur ve güvenliğin sağlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan ve görevlerini büyük bir fedakârlıkla yürüten emniyet personeli ile yol kontrol noktasında durdurulan sürücülerin yeni yıllarını tebrik eden Arslan ardından telsizden anons geçerek tüm emniyet personelinin yeni yılını kutladı.

112 ve itfaiye personelinin yeni yılını kutladı

Nurtaç Arslan, yılbaşı gecesinin bir diğer ziyaretini de 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve aynı binada hizmet veren Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezine gerçekleştirdi. Merkezin karşıladığı çağrılar hakkında bilgi alan Arslan, görevi başında bulunan personelin yeni yılını tebrik etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Aynı gece görev başında bulunan Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelini de ziyaret eden Arslan yangın ve doğal afetler başta olmak üzere birçok olaya fedakar ve gayretli bir şekilde müdahale eden itfaiye personelinin yeni yılını tebrik etti. Nurtaç Arslan; sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulunarak görevlerinde kolaylıklar diledi.

Acil servisteki hastaları unutmadı

Nurtaç Arslan, yeni yıla saatler kala Bartın Devlet Hastanesi Acil Servisini ziyaret ederek görevi başındaki personelin yeni yılını kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Arslan, acil serviste tedavi gören vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerinde bulunarak sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diledi. Arslan, Kemer Şehit Serkan Talan Polis Merkezi Amirliğini de unutmadı. Vatandaşların huzur ve güvenliği için 7/24 esasına göre özverili, gayretli ve fedakârca görev yapan emniyet personelinin yeni yılını kutlayan Nurtaç Arslan, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Telsizden tüm jandarma personelinin yeni yılını kutladı

Bartın-İnkum yolu Boğaz mevkiinde bulunan jandarma yol kontrol noktasını da ziyaret eden Arslan, vatandaşların  huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan ve görevlerini büyük bir fedakârlıkla yürüten jandarma personeli ile yol kontrol noktasında durdurulan sürücülerin yeni yıllarını tebrik etti. Ardından telsizden anons geçerek tüm jandarma personelinin yeni yılını kutladı. Arslan, yılbaşı akşamında Bartın Garnizon Komutanlığında er ve erbaşlarla akşam yemeğinde de  bir araya geldi. Vatani görevlerini yapmakta olan askerlerle bir süre sohbet eden Arslan, Garnizon Komutanı Erkan Şahin'in nezdinde tüm personel ve askerlerimizin yeni yılını kutladı.

Yaşlıları ve çocukları da unutmadı

Nurtaç Arslan, 2023 yılının son saatlerinde 75. Yıl Huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen keyifli sohbetin ardından yaşlılarımızın yeni yıllarını kutlayan Arslan, 2024 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi. Arslan,  son olarak MİKADER Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocukları ziyaret ederek yeni yıl sevinçlerini paylaştı. Çocuklarla bir süre sohbet etmesinin ardından yeni yıllarını kutlayan Nurtaç Arslan, devletimizin tüm imkanlarıyla milletimizin emaneti olan çocuklarımızın yanında olduğunu ifade etti.