Vali Arslan okul ziyaretlerine devam ediyor

Bartın'da okul ziyaretlerine devam edem Bartın Valisi Nurtaç Arslan bu kapsamda Çaydüzü İlkokulu, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Ölçme Değerlendirme Merkezini ziyaret ederek hem bilgi aldı hem de öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Arslan okul ziyaretlerine devam ediyor

Bartın’da okul ziyaretlerine devam edem Bartın Valisi Nurtaç Arslan bu kapsamda Çaydüzü İlkokulu, Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Ölçme Değerlendirme Merkezini ziyaret ederek hem bilgi aldı hem de öğrencilerle bir araya geldi. Okul idarecileriyle öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinleyen Vali Arslan, öğrencilere de derslerde eşlik ederek onlarla sohbet etti. Ölçme Değerlendirme Merkezini ziyaretinde de Ölçme Değerlendirme Faaliyetlerinin İyileştirilmesi Projesi kapsamında merkez tarafından yürütülen çalışmalar ve projeler ile ilgili Merkez Müdürü Ahmet Özeren’den bilgi alan Nurtaç Arslan, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar da yer aldı.

TEKNOFEST şampiyonundan ziyaret

Nurtaç Arslan aynı zamanda 27 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST 2023 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Hasan Sinanoğlu’nun danışmanlığında “Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması Bilgisayarlı Görüyle Hastalık Tespiti” kategorisi lise seviyesinde birinci olan Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi öğrencilerimiz Enes Mahmut Kulak ve Melih Kulak’ı kabul etti. Oğuzhan Acar ve Okul Müdürü Alptekin Yılmaz'ın eşlik ettiği ziyarette öğrencileri ödüllendiren ve başarılarının devamını dileyen Arslan, emeği geçenlere teşekkür etti.