Arslan'dan Bartınlılara teşekkür

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartınlılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Arslan, 'Yaptığı tercihle önümüzdeki 5 yıl boyunca ülkeyi yönetme sorumluluğunu bir kez daha partimize, cumhur ittifakımıza ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a tevdi eden milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin güvenine layık olacağız' dedi.

Arslan'dan Bartınlılara teşekkür

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartınlılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Arslan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük zaferiyle sonuçlanan 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak yayımladığı mesajında, "Her daim Cumhurbaşkanımıza olan sevdasını ortaya koyan kadirşinas Bartınlı hemşerilerimiz, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2’nci Tur seçimlerinde de AK davanın lideri, Türkiye Yüzyılı'nın Mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 60’lık oy desteği ile yeniden teveccüh gösterdi. 80 bin vatandaşımız, başlasın ‘Türkiye Yüzyılı’ dedi. Bu vesileyle Bartınlı hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“Sizlerin güvenine layık olacağız”

Yurt içinde, yurt dışında ikinci tura göre özellikle yüksek oy oranlarıyla sandığa koşan herkese teşekkür eden Arslan, "Yaptığı tercihle önümüzdeki 5 yıl boyunca ülkeyi yönetme sorumluluğunu bir kez daha partimize, cumhur ittifakımıza ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a tevdi eden milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin güvenine layık olacağız. 21 yıl layık olduğumuz gibi layık olacağız. Hep 'Bu sevda burada bitmez' dedik. Milletimizin, Bartınlı hemşehrilerimizin teveccühü ile de bitmedi. Bundan sonra da Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyerek, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" diye konuştu.

“Kazanan sadece Türkiye’dir”

Türkiye Yüzyılını güçlü bir şekilde inşa edeceklerini de dile getiren Arslan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi bu seçimin galibi 85 milyon vatandaşımızdır. Biz ‘öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek’ demiştik. Öyleyse bugün kazanan sadece Türkiye’dir” Aziz milletimiz, hizmeti, yatırımı, içeride ve dışarıda güçlü bir ülke olmayı, kardeşliği, sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürümeyi tercih etti. Ülkemiz için artık istikamet Türkiye Yüzyılı'dır. Hep birlikte, her kesimden insanımızla Türkiye Yüzyılını güçlü bir şekilde inşa edeceğiz. Ben 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde sandığa giderek iradesini ortaya koyan tüm Bartınlı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, hepsini saygı, sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum. Yine seçim sürecinde de büyük bir özveri ile sandıklara sahip çıkan, gerek seçim öncesi gerekse de seçim sürecinde gecesini gündüzüne katarak milletimizin yanında olan, çalışmalarımıza destek veren sandık müşahitlerimize kadar tüm AK Partili dava arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonuna en güçlü desteği yine Bartın’dan vermeye devam edeceğiz.'' ifadesini kullandı.