Vali Arslan'dan yarıyıl mesajı

2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Bartın Valisi Nurtaç Arslan, öğrenciler, öğretmenler ve velilere seslendi.

Vali Arslan'dan yarıyıl mesajı

2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Bartın Valisi Nurtaç Arslan, öğrenciler, öğretmenler ve velilere seslendi. Vali Arslan, yarıyıl mesajında şunları söyledi:

“2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona ermesiyle birlikte yorucu geçen bir sürecin ardından karne alma sevincini yaşayan tüm öğrencilerimizin heyecanını paylaşıyor, öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.

Çocuklarımızın her daim başarılı ve iyi eğitimli olmalarına, geleceğe daha güvenli ve bilinçli bakabilmelerine imkan sağlamak en önemli amacımızdır. Yapacağımız en büyük yatırım bizlerin en değerlileri, geleceğimizin umudu çocuklarımıza yaptığımız yatırımlardır.

Sevgili Öğrenciler;

Bir dönem boyunca gösterdiğiniz gayretli çalışmalar dolayısıyla sizleri kutluyorum. Almış olduğunuz karneler kesinlikle kişiliğinizi, zekânızı kategorize eden bir gösterge olmayıp sadece eğitim-öğretim ortamlarında bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Sizlerin zayıf ve güçlü yönlerinizi keşfedip, varsa eksikliklerinizi analiz etmeniz ve ikinci dönem için tedbirler almanız adına bir imkândır. Çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hep güçlü tutmanızı diliyorum.

Kıymetli Öğretmenler;

Sizler büyük bir özveri ve içtenlikle sevgili öğrencilerimizi yetiştiren, onların geleceğe hazırlanmasını sağlayan fedakârlık timsalisiniz. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde, ilimizin başarı seviyesinin arttırılmasında göstermiş olduğunuz gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum.

Değerli Veliler;

Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyelleri karnelere sığmayacak kadar fazladır. Kimi evladımız sporda, kimisi sanatta kimisi teknolojide kimisi ise kültürel çalışmalarda kendini göstermektedir. Evlatlarımızı sadece aldıkları notlarla değerlendirmemeli, çocuklarımızın ikinci döneme motivasyonları artmış bir şekilde başlamaları için onlara her konuda destek olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, bir dönem boyunca gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyor, yeni döneme sağlıkla kavuşmanızı temenni ediyor, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili diliyorum.”