Vali Arslan'dan Hasankadı incelemesi

Bartın Vali Yardımcısı Nurtaç Arslan, ildeki belde ve ilçe ziyaretlerine Hasankadı Beldesiyle devam etti. Hasankadı Belediyesini ziyaret eden Vali Arslan, beldedeki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinledi.

Vali Arslan'dan Hasankadı incelemesi

Bartın Vali Yardımcısı Nurtaç Arslan, ildeki belde ve ilçe ziyaretlerine Hasankadı Beldesiyle devam etti. Hasankadı Belediyesini ziyaret eden Vali Arslan, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu’ndan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından çarşı esnafını gezerek vatandaşlarla bir süre sohbet eden Arslan, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Nurtaç Arslan, ayrıca Miray Ayakkabıcılık işletmesi ile selde zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

“Anadoluyuz Biz" Bartın’da

Nurtaç Arslan aynı zamanda “Anadoluyuz Biz" Projesi kapsamında Yozgat ve Çorum’dan Bartın’a gelen 19 genci de Bartın Valiliğinde ağırladı. Gençlik ve Spor İl Müdür V. Muammer Kaya’nın da olduğu ziyarette gençlerle sohbet eden  Arslan, gençleri Bartın’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Üniversitelerde Güvenlik ve Barınma Tedbirleri Toplantısı yapıldı

Nurtaç Arslan başkanlığında, üniversitelerde eğitim-öğretim faaliyetlerinin sağlıklı ve güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla Valilik 15 Temmuz Toplantı Salonunda “Üniversitelerde Güvenlik ve Barınma Tedbirleri Toplantısı” da  gerçekleştirildi. Toplantıda, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için barınma, trafik ve güvenlik konularında alınacak tedbirler görüşüldü.