Tunç, Yanaz Cami ve Sosyal Tesislerini açtı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Yanaz Köyünde hayırseverlerce yapılan Yanaz Cami ve Sosyal Tesislerinin açılışını gerçekleştirdi.

Tunç, Yanaz Cami ve Sosyal Tesislerini açtı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç,  Yanaz Köyünde hayırseverlerce yapılan Yanaz Cami ve Sosyal Tesislerinin açılışını gerçekleştirdi. Bartın Vali Yardımcısı Miraç Akbulut, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı’nın da katıldığı caminin açılışında Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, 2 minare şeklinde yapılan caminin güzelliğine değinerek “ Açılışını yaptığınız Yanaz Camisini Allah hayırlı uğurlu eylesin. Çok güzel bir eser oldu. Yanaz’ımıza ve Bartın’ımıza da yakıştı. 2 minaresiyle birlikte Yanaz Camimizin ihtişamı bizleri gururlandırıyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Bir tuğla dahi koyan, katkısı olan, buna önderlik edenlerden Allah razı olsun. Gerçekten camiye destek olmak, mabede ve mescit yaptırmak büyük sevap. Mabetlerimiz, camilerimizin bizim medeniyetlerimizin, dinimizin sembolü. Nerede bir cami minaresi görürsek burası İslam beldesi diyoruz ve orada dinimizin yaşadığını görüyoruz” dedi.

“Bu cami Yanaz’ımızı tamamladı”

Yanaz Köyü sakinlerinin Muharrem Ayını da kutlayan Yılmaz Tunç, “Yanaz’ımıza da çifte minare de çok yakıştı. Biz buraya bir güreş sahası yaptı. Yanaz’ımız ve çevre köylerinde ata sporumuz güreş devam ediyor. Yanaz’ımıza yakışır bir vaziyette bu sene orada bir etkinlik de oldu. Ama bu cami Yanaz’ımızı tamamladı. Organize Sanayi Bölgemizi büyütüyoruz. Fabrikalarımızın inşaatları da devam ediyor. Muharrem ayındayız bu nedenle Muharrem Ayınızı da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Tunç’un konuşmasının ardından caminin açılışı gerçekleştirilirken açılış sonrası vatandaşlara aşure ve yemek ikramında da bulunuldu.