Türkiye Yüzyılını hızlı bir şekilde inşa etmeye başlayacağız

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile yeni kabinede Adalet Bakanı olarak görev yapmaya başlayan Yılmaz Tunç'u kutlayarak,kazanan ülkemiz, kazanan partimiz, kazanan Bartın olmuştur. Artık bir bakanımız ve bir milletvekilimiz var.' dedi.

Türkiye Yüzyılını hızlı bir şekilde inşa etmeye başlayacağız

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yeni kabinede Adalet Bakanı olarak görev yapmaya başlayan Yılmaz Tunç’u kutlayarak, “14-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen ve Türkiye Yüzyılını başlattığımız Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kazanan ülkemiz, kazanan partimiz, kazanan Bartın olmuştur. Artık bir bakanımız ve bir milletvekilimiz var.” dedi. Parti teşkilatları ile birlikte Tunç’un hem bakanlık görevinin açıklandığı Külliye’deki programa, hem de Adalet Bakanlığı’ndaki devir teslim törenine katılarak mutlu güne şahitlik eden Arslan, Bartın’ın önümüzdeki 5 yıllık süreçte bölgenin parlayan yıldızı olmaya başlayacağının altını çizdi. 
“Ankara’da elimiz daha güçlü”
Bartın’ın Türkiye Yüzyılında AK Partili bir bakan ve milletvekili ile temsil edileceğine de vurgu yapan Arslan, seçim döneminde, Türkiye Yüzyılında kazanan kentimiz olacak. Hem ülkemizin hem de kentimizin Türkiye Yüzyılını ve şahlanış dönemini başlatacağız demiştik. Seçimlerin ardından da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir bakanlığı 5 dönem Bartın Milletvekilliği, Adalet Komisyonu Başkanlığı ve Grup Başkanvekilliği görevlerini başarılı ile sürdüren Yılmaz Tunç Bey’e tevdi etmiştir. Artık Ankara’da elimiz daha güçlüdür. Artık Bartın’ın önü açıktır. 5 dönem Bartın Milletvekilliği görevinde kentimiz için gecesini gündüzüne katan ve yapılan yatırımların hepsinde büyük emeği olan Sayın Bakanımızın Bartın için gecesini gündüzüne katacağından, yatırımların daha hızlı gelmesi, daha fazla yatırımın kentimize kazandırılması noktasında Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz ile geceli gündüzlü çalışacağından Bartınlı hemşehrilerimizin şüphesi olmasın. Sayın bakanımız başarılı çalışmalarının karşılığını almış, hem bizlerin, hem de Bartınlı hemşehrilerimizin, onuru ve gururu olmuştur. Kendisinin başarılı bir bakanlık dönemi geçireceğinden de şüphemiz yoktur. Çünkü 16 yıldır milletvekilliği görevinde başarılı şekilde çok çalışmış, hem ülkemiz için hem de memleketimiz için gecesini gündüzüne katmıştır. İnşallah bu görevlendir ile de Bartın’ımızın Yüzyılını, şahlanış dönemini hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Sayın Bakanımızın görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, başlasın Bartın yüzyılı diyorum” diye konuştu.Yeni kabineyi de değerlendiren Arslan, “Cumhurbaşkanımızın seçimi kazanmasının ardından yeni kabine de hemen kuruldu. Hepsi birbirinden değerli ve alanlarında başarılı ve liyakatli isimler.  Önceliklerimizi belirleyecek ve yeni kabine ile birlikte Türkiye Yüzyılını hızlı bir şekilde inşa etmeye başlayacağız. Çünkü seçim döneminde milletimize söz verdik. Bu sözleri de yerine getirmekle mükellefiz ve yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.