Tunç 'Zafer'i yeniden inşa ettik'

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan sel sonrası Kumluca Zafer Köyüyle ilgili olarak '11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan ardından suratla Zafer Köyümüzü, sel afetinden sonra gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla kemer köprüleri ile dere ıslahları ile altyapısı ile yeniden ayağa kaldırdık' dedi.

Tunç 'Zafer'i yeniden inşa ettik'

 

Selde en çok zarar gören Ulus Kumluca Zafer Köyümüz yeniden inşa edildiği ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç,Kumluca Zafer köyümüzde sel afetinden sonra hasar giderme çalışmalarına kar kış demeden devam etti.  Köprüler yeniden inşa edildi. Bozulan alt yapı ve su şebekesini yeniden tesis ettik. Dere ıslah çalışmalarına tamamlandı. Sel sonrası 5500 metre kare kilitli parke döşedik. Hasara uğrayan işyerlerimizin ve evlerimizin kapı ve pencerelerini onardık. Alüminyum demir kapı ferforje, boya ve cam tamiratlarını devlet olarak karşıladık. Bahçe temizliklerini gerçekleştirdik. Hayvanı sele gidenlere bedellerini ödedik. Aracı sele gidenlere bedellerini ödedik. Tarımsal hasar, eşya hasarı bedellerini ödedik.”

Bu yılda 24 Haziran tarihinde  başlayan aşırı yağışlar sonucunda Bartın olarak tekrar sel afetine maruz kaldık. Selin izlerini silmek için gece gündüz demeden canla başla tüm kurumlarımızla seferber olduk. Allah bizleri her türlü afetten ülkemizi, milletimizi korusun. Bartın’ımıza, bölgemize tekrar geçmiş olsun, tekrarını yaşatmasın inşallah.

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, “Sel afetinin ardından yaraların sarılması için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımız ve bütün kurumlarımız çok büyük hassasiyet gösterdi. Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum.”Dedi.

 

 

Tunç 'Zafer'i yeniden inşa ettik'
Tunç 'Zafer'i yeniden inşa ettik'
Tunç 'Zafer'i yeniden inşa ettik'
Tunç 'Zafer'i yeniden inşa ettik'