Tunç 'Sizler ülkemize sahip çıktınız'

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçim çalışmaları kapsamında Kozcağız Beldesi muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, köy köy, Kozcağız'daki 14 Mayıs seçim sonuçlarını açıklayarak Kozcağızlılara teşekkür etti. Grup Başkanvekili Tunç muhtarlara 'Sizler ülkemize sahip çıktınız. Cumhur İttifakına, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak 7'li masayı siyaset sahnesinden silmenin mücadelesini verdiniz' dedi.

Tunç 'Sizler ülkemize sahip çıktınız'

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç ve Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Başkanı Yaşar Arslan’la birlikte 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçim çalışmaları kapsamında Kozcağız Beldesi muhtarlarıyla bir araya geldi. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ın da olduğu kahvaltıda Grup Başkanvekili Tunç, “Bu bir teşekkür aynı zamanda da ikinci tur içinde rekor kırmanın inşallah bir toplantısı. Bunu inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz. 14 Mayıs’ta 50+1 olması gerekiyordu. Kıl payı yüzde 49,5’da kaldı. Tabi hepimiz isterdik ki ilk turda bu iş bitsin. Ama milletimizin takdiri. Biz milletimizin takdirine saygı duyuyoruz. Yüzde 44’te kalan 7’li masanın yaptığı gibi “Bize oy vermeyenlere yardım etmeyiz” gibi depremzedelere yaptıkları hareketler vs. şeklinde yapmayız. Biz onlardan değiliz. Bizim farkımız işte bu. Bu millet bu nedenle Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor. 21 yıldır da iktidarda tuttu. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde de Cumhur İttifakıyla birlikte  Türkiye Yüzyılını inşa edeceğiz” dedi.

“Bartın’ımız hak ettiğinin fazlasını almaya devam edecek”

Bartın ve Kozcağız’ın Türkiye Yüzyılının inşasından hak ettiğinin daha da fazlasını almaya devam edeceğini ifade eden Tunç şöyle devam etti:

“Türkiye Yüzyılını inşa ederken elbette ki ilçelerimiz, beldelerimizle birlikte Bartın’ımız, Kozcağız’ımız hak ettiğinin daha da fazlasını almaya devam edecek. Bayrağı Yusuf Ziya Aldatmaz’a teslim edeceğiz. Teşkilat olarak hep birlikte onu destekleyeceğiz. Bartın’ımıza daha büyük projelerin, ilçelere, beldelere daha güzel hizmetlerin gelmesi için elimizden gelen  gayreti göstereceğiz.

“Bu fireyi inşallah bu sefer vermeyeceğiz”

Kozcağız’ımız Bartın’ın ortalamasını yükseltti. Kozcağız’ımızın köylerinden yüksek oranda oy aldık. Size çok teşekkür ediyoruz. Muhtarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın yüzde 57’e ulaşan bir oy oranı var. Cumhur İttifakı olarak yüzde 63 oy oranımız var. Demek ki bir fire durumu var. Bu fireyi inşallah bu sefer vermeyeceğiz. Bartın’ımız 28 Mayıs akşamı belki de Türkiye’nin en başarılı illerinden birisi olacak. Bu başarıda da en büyük katkı Kozcağız’ımız da olacak. Hep birlikte Türkiye’nin bayramını Cumhuriyet Meydanında birlikte kutlayacağız. Türkiye sevinecek. Belki oy vermeyenlerde sevinecek ve “Böyle olması gerekirdi” diyecekler.

“7’li masayı siyaset sahnesinden silmenin mücadelesini verdiniz”

Milletimiz “İstikrar sürüyor. Türkiye Yüzyılının inşasında herhangi bir tereddüt yok. Türkiye’ni dış politikası başarılı bir şekilde yoluna devam edecek. Terörle mücadele de taviz vermeyen bir iktidar yoluna devam ediyor” diyecek ve herkes memnun olacak. Türkiye ve milletimiz kazanacak. Ben hepinizi tebrik ediyorum. Sizler ülkemize sahip çıktınız. Cumhur İttifakına, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak 7’li masayı siyaset sahnesinden silmenin mücadelesini verdiniz. Teröre taviz verenler, terörün siyasi uzantısıyla iş birliği yapanlar, Demirtaş’a özgürlük vadedenler, Apo’nun cezaevinden çıkması için “Kapıların kilitlerini kıracağız” diyenlere sizler fırsat vermediniz. Hayır dediniz.

“Türkiye’de rekor kırabilecek bir potansiyele sahip”

28 Mayıs’a kadar köyümüzde bütün evlerimizi ziyaret edeceğiz. Başka partiye oy vereni siz zaten bilirsiniz. Onu güzelce ona anlatacağız. Almanya ve Fransa’da iki günde 1 milyon insan oy kullandı. Yurt dışındaki insanlar “Ülkemize, bayrağımıza sahip çıkıyoruz” diye oy kullanmak için saatlerce kuyruk bekliyorlar. 28 Mayıs’ta Kozcağız Beldemiz bütün Türkiye’de rekor kırabilecek bir potansiyele sahip. Köylerimizin hepsi yüzde 70’in üzerinde. Birkaç tanesi sadece yüzde 70 ile 60 arası. Hepsinin yüzde 100 potansiyeli var. Çünkü Kozcağız bayrağını, ülkesini, vatanını seven güzel insanlara sahip. Bunu hepimiz biliyoruz.”