Tunç 'Benzer kazaların önüne geçmekte kararlıyız'

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kabine Toplantısının ardından yaptığı açıklamalarda Bartın'a madencilik lisesi açılacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Grup Başkanvekili Tunç, 'Amasra'daki kaza, iş güvenliğinden teknik eksikliklere kadar tüm boyutları ile soruşturuluyor. Benzer kazaların önüne geçmekte kararlıyız. Madencilik Meslek Lisesi bu adımlardan sadece biri' dedi.

Tunç 'Benzer kazaların önüne geçmekte kararlıyız'

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kabine Toplantısının ardından yaptığı açıklamalarda Bartın’a madencilik lisesi açılacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Amasra maden kazasının iş güvenliğinden teknik eksikliklere kadar tüm boyutları ile soruşturulduğunu kaydeden Grup Başkanvekili Tunç, “Bartın’a Madencilik Lisesi açılacağını belirten Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz.  Amasra’daki kaza, iş güvenliğinden teknik eksikliklere kadar tüm boyutları ile soruşturuluyor. Benzer kazaların önüne geçmekte kararlıyız. Madencilik Meslek Lisesi bu adımlardan sadece biri. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan:

“Bartın’daki benzeri kazaların önüne geçmek için atacağımız adımlar arasında bölgede madenciliğe özel bir meslek lisesi açma projesi bulunuyor. Ayrıca mesleki ve teknik liseleri gençlerimiz için cazip hâle getirecek ilave düzenlemelerin hazırlıkları içindeyiz.”” dedi.