TÜGVA'dan İsrail'e sert kınama

Türkiye Gençlik Vakfı Bartın İl Temsilcisi Soner Yürekli, İsrail'in el-Ehli Baptist Hastanesi'ne yaptığı saldırıyı kınadı. Kudüs'te ve Gazze'de insan hakları gözetilmeksizin çocuk, kadın ve yaşlıların ayrım yapılmadan katledildiğini ifade eden Yürekli 'Terör devleti İsrail'in uluslararası hukuku tanımadan adeta insanlığın sabır sınırlarını zorlamaktadır. Bombaların ardı ardına patladığı, silah seslerinin son bulmadığı, çocuk ve kadınların feryatlarının dinmediği topraklarda huzur içerisinde yaşayabileceğini sanmakta olan terör devleti İsrail, kirli planlarına erişemeden yok olup gidecektir! Filistin yalnız değildir!' dedi.

TÜGVA'dan İsrail'e sert kınama

İsrail'in el-Ehli Baptist Hastanesi'ne yaptığı saldırıyı gaddarlık olarak nitelendirilen Yürekli, "Siyonist İsrail’in El Ehli Baptist Hastanesi'ne yaptığı gaddarca saldırıda 500’ün üzerinde çocuk, kadın ve yaşlı yaşamını yitirdi" diyerek İsrail'i kınadı. uluslararası hukuku tanımayan ve insanlığın sabır sınırlarını zorlayan İsrail’i bir terör devleti olarak nitelendiren Yürekli sert tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Çocuklar katlediliyor"

"100 yılı aşkın bir süredir siyonizmin temsilcisi İsrail tarafından esir alınan kutsal mabedimiz Kudüs’te ve Gazze’de insan hakları gözetilmeksizin çocuk, kadın ve yaşlı ayrımı yapılmadan en hafif tabirle katlediliyor.

"İsrail terör devleti"

Yakın bir geçmişe kadar üç semavi dinin halkları tarafından barış ve sükûnetin hüküm sürdüğü topraklarda artık kan ve gözyaşı ayırt edilemeyecek düzeydedir. Terör devleti İsrail’in uluslararası hukuku tanımadan adeta insanlığın sabır sınırlarını zorlamaktadır.

"Vahşet yaşanıyor"

Yazılı tarihteki vahşetleri bile utandıran saldırılarda bulunmaktan çekinmiyor. Barışı, huzuru ve istikrarı temin edebilmek için var gücüyle çalışan biz Müslümanlara yapılan bu saldırıların hiçbir izahı ve açıklaması bulunmamaktadır.

"Vicdansızlar"

Uluslararası toplumun görmek, duymak ve bilmek istemediği vahşetlere her geçen gün yenisini ekleyen Siyonist İsrail, vicdansızlığını pekiştirmektedir.

"Çocuklar bomba sesine uyandı”

Huzurlu uykuya dalması gereken çocuklar, bomba seslerine uyandı. Kimisi ise uyanamadı bile! Ayrıca uluslararası toplum artık görmezden gelmenin ötesine de geçerek sosyal medya platformları aracılığıyla  sansür uygulamaya başladı. İşledikleri vahşeti kendileri hariç kimse görsün istemiyorlar.

"Yok olacaklar"

Bombaların ardı ardına patladığı, silah seslerinin son bulmadığı, çocuk ve kadınların feryatlarının dinmediği topraklarda huzur içerisinde yaşayabileceğini sanmakta olan terör devleti İsrail, kirli planlarına erişemeden yok olup gidecektir!

"Bir ölüp bin dirileceğiz"

Dili, dini, ırkı fark etmeksizin hangi insan bu vahşeti görmezden gelebilir? Meşrulaştırılmaya çalışan bu katliamı hangi insan savunabilir? Ancak bu katliamlar bizleri korkutamayacak. Bir ölüp, bin dirileceğiz!

"Filistin yalnız değil"

Filistin yalnız değildir! Türkiye Gençlik Vakfı 81 ildeki bütün teşkilatlarıyla Kudüs ve Gazze’deki kardeşlerinin yanındadır.”