TSO yönetimi KOSGEB hibelerini konuştu

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Halil Balık başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ve KOSGEB'in sunmuş olduğu hibe ve destek miktarlarının önemi hakkında yönetim ile istişarelerde bulunuldu.

TSO yönetimi KOSGEB hibelerini konuştu

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Halil Balık başkanlığında gerçekleştirdi.Toplantıya Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Keramettin Şenkal, Muhasip Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necati Sandıkçı, Sertaç Şimşek, Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara katıldı.

Gündem maddelerinin değerlendirilmesi ile başlanan toplantıda, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ve KOSGEB’in sunmuş olduğu hibe ve destek miktarlarının önemi hakkında yönetim ile istişarede bulunan Başkan Halil Balık “Ev sahipliğini yaptığımız bilgilendirme toplantılarında açıklanan hibe ve desteklerde İlimizin kalkınmasını destek olacak altın anahtar sunulmuştur. Bu tür bilgilendirme toplantılarını ivedi bir şekilde üyelerimize sunmak bizim için gurur vericidir. Teşvik imkanlarından üyelerimizin en iyi şekilde istifade edebilmesi için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bartın ekonomisine değer katacak bütün çalışmalara paydaş olmaya hazırız” ifadelerine yer verdi.

Üyelerin öncelikli sorunları ve çözümleri noktasında yapılacak çalışmaların belirlenmesiyle devam eden toplantı, gelen evrakların tetkiki, dilek ve temenniler ile sona erdi.