Trafik tedbirlerine son ayar

Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında Trafik İstişare Toplantısı ile Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Ayrıca, Sinop Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürü Orhan Çatalçam da Vali Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Trafik tedbirlerine son ayar

Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında Trafik İstişare Toplantısı ile Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Valilikte yapılan trafik istişare toplantısına İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Ersin Arslan başta olmak üzere trafikten sorumlu birim amirleri ve personeli katıldı. Bartın’da karayollarında meydana gelen trafik kazalarının oluşumunda etken olan sürücü ve yol kusurları ile trafik güvenliğini olumsuz etkileyen hususlarla ilgili yapılan bilgilendirme sunumlarının ardından toplantı, vatandaşların trafikte can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik alınacak tedbirlerin görüşülmesiyle sona erdi.

OSB bütçesi masada

Vali Arslan  başkanlığında yine Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu da toplandı. Valilikteki toplantıda OSB’de devam eden altyapı çalışmaları, yapılacak tahsisler ve 2024 yılı bütçesi hakkında OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu tarafından yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.

Yabani hayvan zararları konuşuldu

Ayrıca  Sinop Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürü Orhan Çatalçam da Nurtaç Arslan’ı makamında ziyaret etti. Küre Dağları Milli Park Müdürü Ahat Deliorman ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Hande Nur Varol’un da hazır bulunduğu ziyarette, Bartın’da yabani hayvanların tarımsal ürünlere vermiş olduğu zararlara karşı yapılan/yapılması planlanan çalışmalar ile yatırım ve projeler değerlendirildi.