Aldatmaz'dan Saadet Partisine geçmiş olsun dileği

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda, kürsüde konuşurken fenalaşarak yere yığılan ve kalp masajı yapılarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'e, ailesine ve Saadet Partisi camiasına geçmiş olsun diledi.

Aldatmaz'dan Saadet Partisine geçmiş olsun dileği

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM Genel Kurulunda, Meclis, Adalet Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve yüksek yargı kurumlarının 2024 yılı bütçelerinin görüşmelerinde partisi adına söz aldı. İsrail'in Gazze'ye saldırıları ve hükümetin dış politikasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bitmez, 22 dakika süren konuşmasını tamamladıktan sonra yere yığıldı. Milletvekilleri, Bitmez'e müdahale etmek için kürsüye doğru koştu. Doktor milletvekillerinden İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ile AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Bitmez'e kalp masajı uyguladı. Bitmez, daha sonra Genel Kurul Salonu'na getirilen sedye ile ambulansa taşınarak Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aldatmaz acil şifalar diledi

Genel Kurul’da yaşanan bu üzücü olay sonrasında  AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Hasan Bitmez’e, ailesine ve Saadet Partisi camiasına geçmiş olsun diledi. Milletvekili Aldatmaz mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda konuşmasını bitirdikten sonra kürsüde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’e, ailesine ve Saadet Partisi camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbimiz, Şâfî ismi şerifi ile şifa ihsan etsin” ifadelerinde bulundu.