Tek yürek olduk

Bartın'da büyük coşkuya sahne olan Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları Bartın Valisi Nurtaç Arslan ve eşi Doç. Dr. Yakup Arslan'ın ev sahipliğinde Bartın Valiliğinde verilen cumhuriyet resepsiyonuyla devam etti. Camlı salondaki resepsiyon sonrası ise binlerce insan ellerinde Türk bayrakları ve İstiklal Marşını söyleyerek Cumhuriyet Meydanına kadar ellerinde meşalelerle yürüdü. Meydanda ise havai fişekler 100. Yıl şerefine göz yüzünde görsel şölene dönüşürken Bartın, Cumhuriyetimizin 100. Yılında tek yürek ve tek nefes oldu.

Tek yürek olduk

Bartın’da büyük coşkuya sahne olan Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları Bartın Valisi Nurtaç Arslan ve eşi Doç. Dr. Yakup Arslan’ın ev sahipliğinde Bartın Valiliğinde verilen cumhuriyet resepsiyonuyla devam etti. Camlı salondaki resepsiyona  AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, CHP Milletvekili Aysu Bankoğlu, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Adalet Komisyonu Başkanı Harun Ceyhan, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, protokolün diğer üyeleri ile birlikte siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit aileleri ve gazilerimiz, mahalle muhtarlarımız, ilimizden siyaset, sanayi, sağlık, tarım, spor ve basın camiasından çok sayıda davetli katıldı.  Masaları tek tek gezerek davetlilerin Cumhuriyet Bayramını kutlayan Vali Arslan, şehit ailelerimiz ve gazilerimizle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Sokaklarda binlerce kişiyle cumhuriyet coşkusu

100. Yıl pastasının kesilmesiyle sona eren resepsiyon sonrası ise Nurtaç Arslan ve il protokolü Bartın’daki binlerce kişiyle birlikte cumhuriyetimizi  bir kez daha kutlamak için düzenlenen Fener Alayında yürüdü. Türk bayrakları ve İstiklal Marşını söyleyerek Cumhuriyet Meydanına kadar ellerinde meşalelerle yürüyen binlerce kişinin cumhuriyet coşkusuna yol boyunca trafikteki araçlarla kornalar çalarak eşlik etti.  Meydanda ise havai fişekler 100. Yıl şerefine göz yüzünde görsel şölene dönüşürken Bartın, Cumhuriyetimizin 100. Yılında tek yürek ve tek nefes oldu. Aynı şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için meydanda saygı duruşunda bulunan vatandaşlar yine hep bir ağızdan İstiklal Marşını daha okudu.

 

 

 

Tek yürek olduk
Tek yürek olduk
Tek yürek olduk
Tek yürek olduk
Tek yürek olduk
Tek yürek olduk
Tek yürek olduk
Tek yürek olduk
Tek yürek olduk
Tek yürek olduk