Selin vurduğu Zafer İlkokulu eğitim öğretime yetişecek

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, Ulus İlçesine bağlı Zafer Köyünde meydana gelen sel felaketinden etkilenen Zafer İlkokulunda incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gitti. İncelemeleri esnasında açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Müdürü Acar okulun yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirileceğini ifade ederek, 'Zafer İlkokulumuz bu selden etkilenmiştir. Bizler okulumuzda meydana gelen hasarı en kısa sürede çözüme ulaştırarak, öğrencilerimizi ait oldukları yere okullarına kavuşturacağız. Bu süreçte eğitim öğretim aksamayacak öğrencilerimiz olumsuz etkilenmeyecektir.'dedi.

Selin vurduğu Zafer İlkokulu eğitim öğretime yetişecek

Haber Merkezi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bartın Valisi Sinan Güner ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile birlikte okulda incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim 
Müdürü Oğuzhan Acar ve Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok bölgede detaylı bir inceleme yaparak, bölgenin ve okulun fiziki durumu hakkında hasar tespit çalışmaları yaptı.İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar okulla ilgili yaptığı değerlendirmede ise şunlar söyledi, “Burada meydana gelen sel felaketinden ötürü son derece üzgün olduğumuzu en başta dile getirmek istiyorum. Bu tür doğal afetler sadece yaşayan bölge halkını değil tüm Türkiye'yi derinden üzmüştür. Burada bulunan Zafer İlkokulumuz bu selden etkilenmiştir. Bizler okulumuzda meydana gelen hasarı en kısa sürede çözüme ulaştırarak, öğrencilerimizi ait oldukları yere okullarına kavuşturacağız. Bu süreçte eğitim öğretim aksamayacak öğrencilerimiz olumsuz etkilenmeyecektir. Tüm bölge halkına ve Bartın'ımıza çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah bir daha bu ve buna benzer doğal afetleri ülkemize yaşatmasın diyorum.”dedi.