Saadet Partisi'nin kongresine Bartın çıkarması

Saadet Partisi'nin kongresine Bartın çıkarması

Saadet Partisi’nin kongresine Bartın çıkarması

 

 

Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi, hafta sonu pazar günü Ankara’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen on binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen ve tek liste ile gidilen kongrede, delegelerin tamamının oyunu alan Temel Karamollaoğlu, yeniden genel başkanlığa seçildi. Saadet Partisi GİK Üyesi Talat Gizli, Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, İl Teşkilat Başkanı Ömer Keleş ve Ulus İlçe Başkanı Bayram Taşçı’nın Bartın delegesi olarak oy kullandığı kongrede, Bartın teşkilatı da yaklaşık 200 kişilik bir grupla salondaki yerini aldı.

 

 

Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi, hafta sonu pazar günü Ankara’da gerçekleştirildi. Saadet Partisi GİK Üyesi Talat Gizli, Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, İl Teşkilat Başkanı Ömer Keleş ve Ulus İlçe Başkanı Bayram Taşçı’nın Bartın delegesi olarak oy kullandığı kongrede, Bartın teşkilatı da yaklaşık 200 kişilik bir grupla salondaki yerini aldı.

Oylama sonucunda, 105 kişinin yer aldığı listede yer alan Talat Gizli, yeniden Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğine seçildi.

 

“Saatlerinizi iktidara ayarlayın”

On binlerce Milli Görüşçünün sevgi seli ve sloganları eşliğinde salona giriş yapan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, yaptığı coşkulu konuşma ile teşkilatına, “Saatlerinizi İktidara Ayarlayın!” mesajı verdi.

Konuşmasına Akif’in ‘Zulmü Alkışlayamam’ dizeleri ile başlayan Karamollaoğlu, Adnan Yücel’in şiiriyle anlamlı mesajlar verdi:

“Bin kez budadılar körpe dallarımızı, bin kez kırdılar. Yine çiçekteyiz, işte yine meyvedeyiz. Bin kez korkuya boğdular zamanı, bin kez ölümlediler, yine doğumdayız işte, yine sevinçteyiz. Bitmedi daha sürüyor o kavga ve sürecek, yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!

 

“Yeni bir başlangıcın ilk günü”

Tarihi bir günde ve tarihi bir dönemde kongreyi icra ettiklerini belirten Karamollaoğlu, “Dün Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıl dönümüydü. Aziz vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyor, daha nice yüz yıllar diliyorum. Bu kongremiz de yeni bir başlangıcın ilk günü olarak tarihe geçecektir inşallah. Bugün, bir kez daha "Yaşanabilir bir Türkiye", "Yeniden büyük Türkiye", "Yeni bir Dünya" ve "Yeni bir Yüzyıl" için besmelemizi çekiyor, kollarımızı sıvıyor ve yola koyuluyoruz. Yapacak çok işimiz ve atacak çok ama çok adımımız var. Çünkü bizi hasretle bekleyen insanlarımız var.” dedi.

 

Genel başkan güven tazeledi

Ankara Hacı Bayram Veli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye Türkiye’nin dört bir yanından on binlerce teşkilat mensubu ve misafirler katıldı. Salona sığmayan katılımcılar, salon dışında ve caddelerde mahşeri kalabalık oluştururken, diğer tüm siyasi partilerden temsilcilerin ve bürokraside görev yapmış birçok tanıdık simanın da katılımı dikkat çekti.

Tek listenin yer aldığı seçimlerde delegelerin tamamının oyunu alan Temel Karamollaoğlu, yeniden genel başkan seçilerek teşkilatlarda güven tazeledi. 

Haber Merkezi