BARÜ öğrencisi Hasret Bozkurt, Avrupa'dan ikincilikle dönüyor

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, milli sporcu Hasret Bozkurt, Bosna Hersek'te düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonasında gümüş madalya kazandı. Avrupa ikincisi olan milli sporcuyu tebrik eden BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 'Türk sporunun marka değerine katkılar sunan ve gelecek için umut vadeden sporcularımız, azim, istek ve çok çalışarak geleceğimize değer katıyor.'dedi.

BARÜ öğrencisi Hasret Bozkurt, Avrupa'dan ikincilikle dönüyor


Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Hasret Bozkurt, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonasında 57 kiloda mücadele eden Hasret Bozkurt, gümüş madalyaya uzandı.

Rektör Uzun’dan tebrik

 

Avrupa ikincisi olan milli sporcuyu tebrik eden BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Türk sporunun marka değerine katkılar sunan ve gelecek için umut vadeden sporcularımız, azim, istek ve çok çalışarak geleceğimize değer katıyor. Tüm bileşenlerimizle birlikte sürdürülebilir bir gelişim hedeflediğimiz bu alanda başarı çıtamızı her geçen gün daha yukarılara taşıyoruz. Bu düşüncelerle öğrencimiz Hasret Bozkurt’u kutluyor, başarılarının artarak devamını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi