Proje Değerlendirme Kurulu toplandı

Bartın'daki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları tarafından yerel, ulusal ve uluslararası fonlardan yararlanmak üzere hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi, uygulama süreci devam eden projelerin takibinin yapılması amacıyla kurulan Proje Değerlendirme Kurulu ilk toplantısını yaptı.

Proje Değerlendirme Kurulu toplandı

Bartın’daki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları tarafından; yerel, ulusal ve uluslararası fonlardan yararlanmak üzere hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi, uygulama süreci devam eden projelerin takibinin yapılması amacıyla kurulan Proje Değerlendirme Kurulu ilk toplantısını yaptı. Bartın Valisi Nurtaç Arslan başkanlığında yapılan toplantıda Bartın’ın yapısı ve potansiyeli dikkate alınarak kamu kurum ve kuruluşları tarafından koordinasyon ve iş birliği halinde projelerin hazırlanması ve iki ayda bir düzenlenecek toplantıda hazırlanan projelerin değerlendirilmesi kararlaştırıldı.

GAMER toplandı

Aynı zamanda yine Vali Arslan başkanlığında  İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) 2022 Yılı ‘İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu’ toplantısını yaptı. Toplantıya Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ersin Aslan, İl GAMER Müdürü Yasin Güney ve ilgili kurum müdürleri katıldı. İl GAMER Müdürü Yasin Güney tarafından 2022 yılında yapılan faaliyetler hakkındaki bilgilendirme sunumunun ardından GAMER işlemleri ile ilgili kurumlar arasında koordinasyon gerektiren hususların değerlendirildiği ve yapılacak çalışmaların planlandığı toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi.