Pierwood Kafe yenilenen yüzüyle hizmette

Amasra İlçesinde 5 Eylül'de çıkan yangında zarar gören Pierwood Kafe, yenilenen yüzüyle yeniden hizmete açıldı. Hafta için Bartın ve Amasralılar, hafta sonları da çevre illerden gelen birçok kişiyi ağırlayan Pierwood, kahvaltıları başta olmak üzere zengin mutfağıyla Bartın'daki basın mensuplarını misafir ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Pierwood Kafe yenilenen yüzüyle hizmette

Amasra’da 5 Eylül 2022 tarihinde Kum Mahallesi Turgut Işık Caddesi'nde bulunan bir kafenin mutfağında yangın çıkmış,  kuvvetli rüzgar nedeniyle yan taraftaki kafeye de sıçrayan yangın 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınabilmiş, yangında aynı alandaki 2 kafe ve 3 büfe kullanılamaz hale gelmişti.

5 Eylül’de yaşanan yangında kullanılamaz hale gelen kafelerden biri de Pierwood Kafe olmuştu. Amasra’nın simge mekanlarından biri olan Pierwood Kafe, tadilat sonrası yenilenen yüzüyle kısa bir süre önce hizmete girdi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mekan sahibi Sercan Bayrak, kahvaltı programında Bartın’da görev yapan basın mensuplarını ağırladı.

Yeniden hizmet vermekten dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Bayrak, “Her günümüz böyle güzelliklerle dolu olsun. Bildiğiniz gibi açılan her işyeri Amasra’mız ve Bartın’ımızın istihdamına katkıdır. Ekonomiye katkıdır. Biz de burada istihdama elimizden katkı sağlamaya hem de Amasra’mıza gelen misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Kafemizde kahvaltı başta olmak üzere çeşitli menülerimizle yiyecek içecek hizmetimiz mevcut. Yenilenen yüzümüzle yeniden hizmet vermeye başladığımız Amasra’mızda halkımızın dost ve sevdikleriyle hoşça vakit geçireceği bir mekan haline geldik. Amasra’ya gelen herkesi de mekanımıza bekleriz” dedi.

Keyifli vakitler geçirmek istiyorsanız, ambiyans, hizmet, hijyen ve lezzet konusunda farklılık oluşturan mekânı mutlaka ziyaret etmenizi öneriyoruz.

 

 

 

 

Pierwood Kafe yenilenen yüzüyle hizmette
Pierwood Kafe yenilenen yüzüyle hizmette
Pierwood Kafe yenilenen yüzüyle hizmette