MESO'dan İstanbul fuar çıkarması

Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası (MESO) üyeleri ile birlikte İstanbul'da 2 ayrı fuara bir gün konaklamalı gezi düzenledi. İstanbul'da Boğaz turu yapan üyeler, Ayasofya Camisi başta olmak üzere İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

MESO'dan İstanbul fuar çıkarması

Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası (MESO)  üyeleri ile birlikte İstanbul’da 2 ayrı fuara bir gün konaklamalı gezi düzenledi. Fuar hakkında bilgi veren başkan Bartın MESO Başkanı Yılmaz Akdeniz “İstanbul fuar ziyaretinin birinci gününde, İstanbul Fuar merkezindeki 07-10 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen mekanik el aletleri, kaynak makinaları, kompresör, havalı aletler, otomotiv servisine yönelik alet ekipmanlar, basınçlı yıkama makinalarının sergilenmiş olduğu İstanbul WIN EURASIA fuarını ziyaret ettik. Fuar gezilerimizin ikinci gününde Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası olarak üyelerimizle birlikte ziyaret ettiğimiz 08-11-Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Automechanika İstanbul 2023 Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarı yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. stanbul’da Tüyap fuar merkezinde düzenlenen Automechanika İstanbul 2023 Uluslararası Otomotiv, Üretim, Dağıtım ve Tamir fuarına katıldık ve üyelerin bu tür fuarlara büyük ilgi gösterdiler” dedi.

İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerine gezi

İstanbul’da fuar ziyaretlerinin yanı sıra üyelerin  Boğaz turu yaparak  Ayasofya Camisi başta olmak üzere İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezdiğini ifade eden Başkan Akdeniz, “Üyelerimiz bu tanıtım günlerinde yeni teknolojileri de tanımış oluyor. Stantları gezerek firma yetkililerinden CD, broşür ve bilgi aldılar ve bu tek kelime ile mükemmel olan fuara Türkiye'nin her yerinden ziyaretçi akınına uğradığını bizzat gördük. Dünyanın en büyük otomotiv yedek parça fuarı olarak, yedek parça, sistemler, tuning, tamirhane ekipmanları, kaporta ve boya, araç yıkama ile otomotiv alanındaki en son yenilikleri ön plana çıkarmakta olan sektörünün dünyaya duyurulmasına ve tanıtılmasına yönelik hazırlanan bu büyük organizasyonu ziyaret etmek bizim için memnuniyet vericidir. Fuarları düzenleyen bizlere sunan kadroya buradan çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerine devem eden başkan Akdeniz İstanbul’da konaklamalı olarak organize edilen fuar ziyaretinin yanı sıra üyelerimiz, tarihi ve kültürel etkinlik olarak görülmesi ve gezilmesi gereken yerlerin başında gelmekte olan Ayasofya camisini gezdiler ve ibadetlerini yaptılar. Daha sonra ise boğaz turu düzenleyerek üyelerimiz ile boğaz havası aldık” şeklinde konuştu.

Başkandan üyelerine teşekkür

Bu fuarların faydalı olacağına inandıklarını da belirten Akdeniz  “Üyelerimizin mesleki gelişimini sağlamak amacıyla ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlenen bu fuarların faydalı olacağına inandığını dile getirdi. Üyelerimize yararlı olması noktasındaki çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz fuar ve kültürel etkinliklerimiz odamız bünyesinde devam edeceğini bildirerek geziye katılan üyelerimize teşekkür ederim. ” ifadelerinde bulundu.