Memleket'ten seçim kritiği

14 Mayıs seçimlerinde Bartın Milletvekili Aday Adaylarını açıklayan Memleket Partisi Bartın İl Başkanlığı, cumhurbaşkanlığı seçimleri için 100 bin imzayı tamamlayan Genel Başkan Muharrem İnce'nin adaylığıyla ilgili konuştu.

Memleket'ten seçim kritiği

 

Memleket Partisi Bartın İl başkanlığında gerçekleşen basın toplantısında Genel Başkan Muharrem İnce’nin 100 bin imzayı tamamlamasına ilişkin açıklama yapan Milletvekili Aday Adayı Hacı Gölbucaklı; “Bugün en dik duran, söylediği sözün arkasında duran, yalan söylemeyen, arkasında en ufak pisliği olmayan tek lider Muharrem İnce’dir.” Dedi.

Konuşmaların ardında Memleket Partisinin Bartın Milletvekili Aday Adayları açıklandı. Buna göre Hacı Gölbucaklı, Adem Bozkurt ve Abdurrahman Taş’ın görevlerinden istifa ederek Genel Merkeze başvurularını yaptıklarının bilgisi verildi.

“Çözüm önermeye devam edeceğiz”

Memleket Partisi Bartın İl Başkan Vekili Hasan Nuhoğlu, Muharrem İnce’nin Türkiye için çözüm üreten tek siyasi lider olduğunu iddia ettiği konuşmasında; “4 Eylül 2020 tarihinde Sivas’ dan memleket hareketi olarak başlayan ve 17 Mayıs 2021 tarihinde siyasi kimlik kazanan partimizin Siyasi Parti olarak 2’inci yılını tamamlamasına az bir süre kalmıştır.  3-5 kişi olarak çıktığımız bu yolda bu gün ise milyonların akın ettiği bir siyasi parti konumuna geldik. Halkın umut kapısı olduk. Bunun ötesinde Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin Türkiye için tek çözüm üreten lideri olduğunu da unutmamak gerekir. Hepimizin de bildiği gibi en başından beri sorunları dile getirmekle kalmamış, bunları çözümleri ile halkımızın bilgisine sunmuştuk. 3 yıldan bu yana Türkiye de ki deprem sorununu gündemde tutan Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin haklılığını yaşadığımız deprem felaketi ile birlikte çok acı bir şekilde görmüş ve yaşamış olduk.  Bu kadar uyarılara rağmen önlem alınmayan depremle birlikte binlerce canımızı kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Şimdi ise Türkiye’nin su sorununu gündemde tutmaya çalışmaktayız. Eğer bunun içinde projeler üretip, önlem alınmaz ise Türkiye’nin küresel su sorunu ile karşılaşacağı aşikârdır. Bunun gibi birçok alanda başta adalet, ekonomi, eğitim ve sağlık olmak üzere birçok sorunu gündemde tutmaya ve bunların çözümlerini önermeye devam edeceğiz.” Dedi. 

“Milletvekili çıkarmak için çalışacağız”

Nuhoğlu konuşmasının devamında şunları da söyledi; “Hepimizin de bildiği gibi Mecliste grubu olmayan partilerin Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza toplaması gerekmektedir. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce partimiz kurulduğundan bu güne Cumhurbaşkanı adayı olacağını defalarca deklare etmiştir. Nitekim süreç zarfında aday adaylığını açıklamış ve 22 Mart 2023 tarihinde başlayan imza sürecinde gerekli 100 bin imzayı toplayarak Cumhurbaşkanı adayı olmuştur. Bu süreçte partimizin yanında duran, destek veren ve emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Bu vesile ile de seçim süreci de tam olarak başlamış oldu. 81 vilayetimizde olduğu gibi Bartın’ dan da milletvekili adaylarımızı çıkaracağız. En az bir milletvekilini de çıkarmak için canla başla çalışacağız.” 

“Milyonların umut kaynağı haline geldik”

Memleket Partisi Bartın Milletvekili Aday Adayı Hacı Gölbucaklı ise yaptığı konuşmada partisinin en büyük emelinin Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu dile getirerek; “Şuanda Türkiye’de artık bir değişimin olması, artık bu değişimin Memleket Partisi ile olacağı göz önüne serilmiştir. Geçen hafta 100 bin imza kampanyasında halkımızın göstermiş olduğu teveccühe, desteğe öncelikle teşekkür etmek istiyorum. 4 Eylül’de Sivas’ta yola çıkıldı. Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce ve bize dediler ki; ‘Siz nereye gidiyorsunuz? Sizden bir şey olmaz.’ Ama biz bunu başardık. 17 Mayıs 2021’de de partimizi resmi olarak kurmuş olduk. Parti kuramazsınız dediler. Kurduk. Kurultay yapamazsınız dediler. 18 Eylül’ de büyük kurultayımızı da yaptık. 54 Vilayette örgütlenerek büyük kurultayı gerçekleştirdik. Sizden bir şey olmaz dediler. Sayın Genel Başkanımız ilk günden partiyi kurmadan ‘Cumhurbaşkanı olacağım’ şiarıyla yola çıktı. Bizde onun yanında destekçisi olarak 3-5 kişi, bir avuç insan. Artık geldiğimiz nokta da milyonların umut kaynağı olan bir parti kaynağı haline geldik. Şuanda Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak en büyük emelimizdir. Artık Türkiye’de değişimin süratli bir şekilde olması lazım. Seçimlere az kaldı bize canla başla, gönül verenlerimizle, dostlarımızla, parti yönetimimizle elimizden geldiğince koşturuyoruz.” Dedi. 

“Dip dalga devam ediyor”

Gölbucaklı konuşmasının devamında partisinin gençlerden büyük ilgi gördüklerini söyleyerek; “Bizim arkamızda belediyeler yok, patronlar yok, devlet desteği yok. İddialı konuşuyoruz. Şuan bir dip dalga devam etmekte. Oy kullanacak 6 milyon gençten çok büyük bir ilgi görüyoruz. Köylerimizde, şehirlerimizde bizler ilk önce gençlerimizin önünü açmaya uğraşacağız. Genel Başkanımız Türkiye’de ki deprem sorununu, önlem alınması gerektiğini gündeme getirdi. Herkes güldü, herkes alay etti. Buna rağmen yaşadığımız olay çok kötü bir şekilde bir musibet olarak biz bunu yaşadık. Şimdi gündeme getirdiğimiz su sorunu var. Küresel ısınmadan, kuraklıktan dolayı Genel Başkanımızın da gündemde tuttuğu bir sorun. 2 yılda 13 milyar dolara çözülecek projemiz hazır ve bu proje tüm siyasi partilere ulaştırıldı. Bu projenin hemen uygulanması gerekiyor. Yine bunu dikkate almıyorlar. Bugün en dik duran, söylediği sözün arkasında duran, yalan söylemeyen, arkasında en ufak pisliği olmayan tek lider Muharrem İnce’dir. Bizlerde onun gölgesinde, onunla birlikte hep beraber inşallah yola çıktık. Bu yol hepimiz için hayırlı uğurlu olacak.” Şeklinde konuştu.