Akın 'Bartın'ı ekonomik güç merkezine dönüştüreceğiz'

Hafta sonunu yoğun seçim çalışmalarıyla geçiren MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, 'Güçlü ve kapsamlı çalışmalarla Bartın'ı ekonomik güç merkezine dönüştürmenin gayretiyle çalışıp ilimizi istihdam alanlarıyla donatırken bugüne dek olduğu gibi her daim halkımızın yanında olacağız.' dedi.

Akın 'Bartın'ı ekonomik güç merkezine dönüştüreceğiz'

14 Mayıs Genel Seçimlerinde MHP Bartın Milletvekili Adayı olan Cemal Akın, hafta sonunu yoğun seçim çalışmalarıyla geçirdi. Bu kapsamda ilçe, belde ve köy ziyaretleri gerçekleştiren  Akın, 14 yıllık Belediye Başkanlığı da dâhil tüm siyasi hayatı boyunca insan odaklı ve hizmet vizyonuyla görev yaptığını ifade ederek, “Bartın halkının güveni, sevgisi ve desteği ile kentimiz ve insanımız için süren hizmet yolculuğumuzu yeni bir kademede icra etmek üzere Milletvekili Adayı oldum. Bu kademede Bartın’a kalıcı eserler kazandırmanın yanı sıra şehrimizin sorunlarını çözmenin gayreti içinde olacağız. Geniş kapsamlı ve planlı çalışmalarla Bartın’ı ekonomik güç merkezine dönüştürmenin gayretiyle hareket ederek şehrimizi istihdam alanlarıyla donatacak ve insanlarımızın bugüne dek olduğu gibi her daim yanında olacağız. Halkımızın beklentilerini karşılayacak projelerimizi önem ve aciliyet sırasına göre hayata geçirip, her bir projemizle kentimizin gelişimine katkı sunacağız.” şeklinde konuştu.

“Önceliğimiz insan, odağımız hizmet”

Sağlık alanı başta olmak üzere ihtiyaç duyulan her durumda vatandaşların yanında yer almaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen MHP Milletvekili Adayı Akın, “Belediye hizmetlerimiz süresince vatandaşlarımızın her ihtiyacında yanında olmanın gayretinde olduk. İnsanlarımızın mutlu günleri gibi acı günlerinde de yalnız kalmamaları ve en ihtiyaç duydukları anda yanlarında olmayı görev edindik. Siyasi hayatımızın her noktasında önceliğimizde insanımız, odağımızda ise hizmet oldu. Hangi görevde olursak olalım halkımızdan, vatandaşımızdan kopmadık. Bundan sonra da halkımızın gerek mutlu gününde gerekse acı gününde yanında olup bize düşen ne varsa yerine getirmeye devam edeceğiz. Sağlık hizmetleri başta olmak üzere vatandaşımızın ne derdi varsa çözüm üretmek ve vatandaşlarımızın yanında olmak bizim öncelikli görevimiz olmaya devam edecek.“ ifadelerinde bulundu.

“Halkımızın desteğine minnettarız”

Bartın halkının sunduğu desteğe de teşekkür eden MHP Milletvekili Adayı Cemal Akın, “Belediye Başkanlığı görevimizdeki 14 yıl boyunca olduğu gibi halkımızın bize güç veren desteği bugünde yanımızda. İnsanımızın bizlere gösterdiği sevgi ve duyduğu güvene layık olmanın gayretiyle bugüne dek olduğu gibi şehrimizi daima ileriye taşımanın mücadelesini vereceğiz. Atalarımızın mirası Bartın’ımızın tüm değerlerini korurken, şehrimize ekonomik katkılar sunacak önceliklerle odaklanacağız.” dedi.

Kütüphaneler Haftasını kutladı

Cemal Akın ayrıca  bu yıl 27 Mart-2 Nisan tarihlerinde kutlanacak 59. Kütüphane Haftası ile ilgili mesaj yayımladı. Akın mesajında “Kütüphanelerimiz, bilginin elde edilmesini, gerekli araç ve yöntemlerle düzenlenmesini, sınıflandırılmasını, saklanmasını, zenginleşmesini ve yarınlara aktarılmasını sağlayan, geniş halk kitlelerini bilgi kaynaklarıyla buluşturan kitaplıkları ile önemli toplumsal kurumlarımızdandır. İçinde bulunduğumuz bilgi çağında, bilgisayarlara ve dijital depolama alanlarına rağmen kütüphanelerimizdeki kitaplarımız halâ en iyi ve en güvenilir dostlarımız en değerli bilgi hazinelerimizdir. Kütüphaneler bizleri tartışılmaz bilgiye, hatta bilginin de özüne götüren yerlerdir. Bu bağlamda herkesi her zaman kitap okumaya ve kütüphanelerin zenginleşmesi için kitap bağışlamaya davet ediyor, tüm halkımızın Kütüphane Haftasını kutluyor, mesleklerini büyük özveri ile sürdüren kütüphanecilerimize sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Dünya Tiyatro Günü’nü de kutladı

Dünya Tiyatro Günü’nü de kutlayan  Akın, “Tiyatro hayata bakış açımızı genişletir, farkındalık oluşturur. Empati kurmamızı, dil ve öz güven gelişimi sağlar. İnsanları eğitirken düşündürür. Toplumun, kültürel ve sosyal yaşantısının aynası konumunda, geçmişi ve günümüzü ayrı ayrı veya harmanlayarak sergileyen, tüm bu özellikleri ile öğretici niteliğine de sahip bu önemli sanatımızı icra eden başta bu sanata gönül vermiş sanatkârlarımız olmak üzere, tüm sahne emektarları ve tiyatro severlerin “Dünya Tiyatro Günü'nü kutlarım. Tiyatrolarımız seyircisiz kalmasın, alkışlar hiç susmasın.  27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun” şeklinde konuştu.