Memleket Partisinden Hergün'e kutlama ziyareti

Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Mustafa Çelik ve Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, Bartın Hergün Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman'ı ziyaret ederek Hergün'ün kuruluşunun 13. Yılını kutladı.

Memleket Partisinden Hergün'e kutlama ziyareti

 Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Mustafa Çelik ve Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, Bartın Hergün Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman’ı ziyaret ederek Hergün’ün kuruluşunun 13. Yılını kutladı. Ziyarette İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özçelik de yer aldı. Hergün’ün 13 yıldır sürdürdüğü başarılı yayın hayatını takdir ettiklerini ifade eden Başkan Çelik, “Halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması konusunda 13 yıldır başarı ile sürdürmüş olduğunuz yayın hayatınızı takdir ediyor, daha uzun yıllar ilimize faydalı ve başarılı hizmetlerde bulunacağınıza inanıyorum. Üzerimize düşen her konuda yanınızda olmaya devam edeceğiz.  13. Kuruluş yıl dönümünüzü kutluyor, çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Gölbucaklı: “Yerel basınımızda etkin bir yere sahip”

Hacı Gölbucaklı ise ziyarette “Kamuoyunun sorunlarını gündeme getirerek kurulduğu 7 Ekim 2009 tarihinden bugüne kadar sürdürdüğü ilkeli ve objektif yayın politikaları ile ilimizde önemli bir kamu görevini yerine getiren Bartın Hergün Gazetesi, yerel basınımızda etkin bir yere sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle, kuruluş yıldönümünüzü kutlar, kuruluşundan bugüne kadar emeği geçenleri tebrik eder, nice başarılı yıllar dilerim” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihal Karaman ise Çelik ve Gölbucaklı’ya iyi dilekleri ve ziyareti için teşekkür etti.